Huzur Dolu Bir Balayı Tatili

Yeni evli çiftlerin balayı tatilleri için farklı beklentileri bulunmaktadır. Ancak stres dolu düğün planlamaları pek çok çiftin balayında huzur istemelerine neden olmaktadır

Yeni evli çiftlerin balayı tatilleri için farklı beklentileri bulunmaktadır. Ancak stres dolu düğün planlamaları pek çok çiftin balayında huzur istemelerine neden olmaktadır. Kıbrıs otelleri çiftlerin aradıkları huzuru bulmalarını sağlamaktadır. Üstelik tercihe göre gündüz saatlerinde güneş altında dinlenen çiftler, otellerin akşamları hazırladıkları aktiviteler ile eğlenebilmektedir.
 

Balayı tatili için huzur denince deniz ve güneş ilk akla gelenlerden biridir. Denizlerin temiz, kumsalların ise bakımlı olması memnuniyet için şarttır. Girne otelleri Akdeniz’in eşsiz güzellikteki sularını misafirlerine sunmaktadır. Üstelik otellerin balayı çiftleri için erken rezervasyon ile elde edilebilecek cazip teklifleri de vardır.
 

Balayı Kampanya İçerikleri
 

Erken rezervasyonlar ile oldukça uygun fiyatlara gelen balayı tatilinde otellerin politikalarına göre kampanyaları bulunmaktadır. Bu bağlamda balayı çiftlerini en çok mutlu eden kampanyalar, Kıbrıs’ın en eski otellerinden biri olan Dome Hotel’de bulunmaktadır. Çiftler otele giriş yaptıkları andan itibaren kendilerini bir hayli özel hissederek odalarına yerleşebilmektedir. Balayı çiftlerinin odaları romantik bir şekilde süslenmektedir.
 

Çiftlerin huzurlu bir tatil geçirebilmeleri için Dome Hotel, kahvaltı servislerini odalara yapabilmektedir. Bunların yanı sıra romantik akşam yemeği organizasyonları da otelin kampanyalarındandır. Çiftler, akşam yemeğinden sonra otelin barında içeceklerini yudumlayıp eğlenebilmektedir. Akşam saatlerinde de sakinlikten yana olan çiftler için ise eşsiz güzellikteki sahilde yürüyüş yapmak veyahut deniz manzarasını izlemek iyi alternatiflerden biridir.

Haber Tarihi: 03 Mart 2019 Pazar 12:58Haber Adresi: https://www.objektifhaber.com/huzur-dolu-bir-balayi-tatili-394912-haber/