Çalışma Ortamınızı Dekoratif Objeler ile Hareketlendirin

Çalışma ortamı veya ofis dizayn etmenin ev dekorasyonundan farklı olmasının başlıca sebebi; dekorasyonda birden fazla odak noktası oluşturmanız gerekmesi ve bu alanın çalışanın performansını doğrudan etkileyecek olmasıdır.

Çalışma ortamı veya ofis dizayn etmenin ev dekorasyonundan farklı olmasının başlıca sebebi; dekorasyonda birden fazla odak noktası oluşturmanız gerekmesi ve bu alanın çalışanın performansını doğrudan etkileyecek olmasıdır. Sektörden sektöre değişebilen ofis dekorasyonunu tamamlayan parçalar arasında dekoratif objeler de bulunur. Bu yazımızda farklı ofis konseptlerine uygun olabilecek dekoratif objeler sunarak ofis hayatınızı hareketlendirmenize yardımcı olacağız.

 

Çalışma Ortamınızda Notlarınız için Kara Tahtalar Kullanabilirsiniz

 

Ofisinizde farklı bir hava yaratmak ve ortamı hareketlendirmek için duvar notlarınızı yazabileceğiniz bir kara tahta asabilir veya ofisinizin boyutuna göre ayaklı bir kara tahta da tercih edebilirsiniz. Günümüzde tahtalar yerine mantar panolar kullanılsa da, sizin de fark edebileceğiniz gibi genelde mantar panolara asılan kağıtlar haftalarca pano üzerinde asılı durur. Fakat kara tahta kullanımı iş takibini kolaylaştıracağı gibi verimliliği de artırmanıza yardımcı olacak dekoratif bir objedir.

 

Çalışma Ortamınızda Şıklığı Yakalamanıza Yardımcı Olacak Cam Objeler

 

Çalışma ortamınızda cam objelerin zarafetinden ve asaletinden faydalanarak ortamın şıklığını arttırabilirsiniz.  Gün ışığından maksimum seviyede yararlanmanıza da olanak sağlayacak olan cam objeleri çalışma alanının masa, raf, sehpa gibi çeşitli yerlerinde kullanabilirsiniz. Ayrıca renkli cam objeler kullanarak ortamın enerjisini daha pozitif bir hale getirerek enerjinizi ve verimliliğinizi arttırabilirsiniz. Kum saatleri, dekoratif fanuslar, minik cam saksılar ve vazolar dekoratif cam objelere güzel birer örnek olabilir.

 

Çalışma Ortamınızda Farklı Bir Hava Yaratacak Dekoratif Saatler

 

Çalışma ortamlarının diğer bir vazgeçilmez objesi saatlerdir. Her ne kadar artık zamanı bilgisayarlar saatlerinden takip ediyor olsak da çeşitli masa ve duvar saatleri de dekoratif amaçlı kullanılabilir. Çalışma alanınızın büyüklüğüne göre seçeceğiniz bir duvar saati ile ofisinizde farklı bir hava yaratabilir veya dijital bir masa saati ile şıklığı yakalayabilirsiniz.

 

Ahşap Objelerle Çalışma Ortamınıza Doğallık Katabilirsiniz

 

Çalışma ortamınızın soğuk ve negatif havasını ortadan kaldıracak ahşap objeler kullanabilirsiniz. Ahşabın doğal ve sıcak görüntüsü ofisinizde ferah bir dekorasyon oluşturmanıza yardımcı olacaktır. Aynı zamanda ahşap objeler kullanmanız dekorasyonunuzu zenginleştirmeniz açısından da büyük fayda sağlar. Özellikle çalışma ortamınızda kullanabileceğiniz dekoratif ahşap objelerin başında ağaç kütüklerini, ahşap gemi figürlerini, masaüstü gereçlerini ve kitap tutacaklarını sıralayabiliriz.

 

Sevdiklerinizi Yanında Hissetmenizi Sağlayacak Çerçeveler

 

Çerçeveler evlerde olduğu gibi çalışma alanlarında da başta gelen dekoratif objeler arasındadır. Sevdiklerinizin fotoğraflarını yerleştirerek masaya koyduğunuz çerçevelerle onları her zaman yanınızda hissedebilir ve böylece motivasyonunuzu üst düzeyde tutabilirsiniz. Ayrıca renkli çerçevelere yerleştirdiğiniz çeşitli motivasyon kaynağı sözleri de çalışma alanınızın duvarlarına asıp ortamı daha eğlenceli ve hareketli bir hale getirebilirsiniz.

Haber Tarihi: 01 Mayıs 2019 Çarşamba 16:42Haber Adresi: https://www.objektifhaber.com/calisma-ortaminizi-dekoratif-objeler-ile-hareketlendirin-395463-haber/