Yavru Kedi Sahiplenmenin Adresi

Bildiğiniz üzere ev ortamında yetişmiş olan evcil hayvanlar sokak ortamına hiçbir şekilde ayak uyduramayıp sokak ortamına bırakıldıkları takdirde ne yazık ki yaşamlarını yitirmektedir.

Bildiğiniz üzere ev ortamında yetişmiş olan evcil hayvanlar sokak ortamına hiçbir şekilde ayak uyduramayıp sokak ortamına bırakıldıkları takdirde ne yazık ki yaşamlarını yitirmektedir. Sizler eğer bir evcil hayvan sahibi iseniz ve bu hayvanı ölüme atmak istemiyorsanız hemen www.petsbook.com sitesini ziyaret ederek evcil hayvanınızı bağışlamak istediğinizi söyleyin. Benim kedimi köpeğimi veya herhangi bir evcil hayvanımı kim alır ki demeyin. En azından denemek, ölüme terk etmekten daha iyi bir durumdur.
 

https://img.petsbook.com/r/900x0/uploads/announcements/1532642058-5b5a430a89970.jpg
 

Petsbook Hayvan Sahiplendirme Sitesi
 

Evcil hayvanınıza bakamadığınızı düşünüyorsanız ve onu türlü türlü kedilerin bulunduğu barınaklara bırakarak evcil hayvanlarınızın harap olmasını istemiyor, ona sıcak bir yuva arıyorsanız hemen petsbook.com a girerek ilan oluşturun. İlanı oluşturduğunuz takdirde sizin evcil hayvanınıza sahip olmak için can atan kişiler ile buluşmasını bekleyin ve bizi dinleyin, bu çok uzun sürmeyecektir. Özellikle yavru kedi gibi, yeni doğmuş kedileri de güvenle kedi severlerin sahiplenmesini sağlayabilirsiniz. 
 

https://img.petsbook.com/r/900x0/uploads/announcements/1524742580-5ae1b9b4363cb.jpeg

Satın Almak Yerine Sahiplenin
 

Yavru kedi sahibi olmak için binlerce lira para dökmenize ve hayvan ticareti işine ortak olmanıza hiç gerek yok. Petsbook aracılığı ile ücretsiz bir şekilde sahip olduğunuz evcil hayvanlara, satın almak için harcadığınız para ile neredeyse hayatı boyunca yiyemeyeceği kadar mama alabilirsiniz. Tatlı bir yavru kedi sahibi olmak için tek yapmanız gereken sadece siteye giriş yaparak kedi cinsleri hakkında yapmış olduğunuz araştırma sonucunda size en uygun kediyi sahiplenmektir. Unutmamanız gereken bir şey daha vardır. Hayvanlar, ne sizi eğlendirecek bir eşya ne de temel bir ihtiyacınızdır. Bu yüzden de eğer bakamayacaksanız hiç sahiplenmemenizi öneririz.
 

Yavru Kedinize Doğru Bakın
 

Kedi cinsleri hakkında yapmış olduğunuz araştırmalarda dikkat etmeniz gereken şeyler eğer sürekli ev içerisinde besleyecekseniz çok tüy dökmeyen cinslerden bir tanesi sahiplenmektir. Türkiye sınırları içerisinde en çok sahiplenilmek isteyen evcil hayvanların başında kediler gelmektedir. Yavru kedi özellikle bir bebek gibi bakımını yapmanız adeta bir çocuk gibi onunla oyun oynamanız gereken bir canlıdır. Günlük en az bir saatinizi ayıramayacaksanız sahiplenmemenizi öneririm.

Haber Tarihi: 04 Mayıs 2019 Cumartesi 13:41Haber Adresi: https://www.objektifhaber.com/yavru-kedi-sahiplenmenin-adresi-395492-haber/