Antalya’da Gezilebilecek Yerler

Yaz boyunca hem dinlenmek hem de gezmek istiyorsanız Antalya sizin için harika bir seçenek demektir. Çünkü bu bölgede görülmeye değer pek çok yer bulunuyor. Üstelik muhteşem manzaralar da bu tatilde size eşlik edecek.

Yaz boyunca hem dinlenmek hem de gezmek istiyorsanız Antalya sizin için harika bir seçenek demektir. Çünkü bu bölgede görülmeye değer pek çok yer bulunuyor. Üstelik muhteşem manzaralar da bu tatilde size eşlik edecek. Tam bir göz ziyafeti çekmenizi sağlayacak olan Antalya’da nerelere mutlaka gitmeniz gerektiğini hemen paylaşıyoruz.
 

Öncelikle rotanıza Kaleiçi mutlaka eklenmeli diyoruz. Bu bölge her yıl ziyaretçi akınına uğruyor. Tarihi evleri ile ünlü olan Kaleiçi Osmanlı’dan kalma pek çok yapıyı görebileceğiniz bir yer! Ayrıca kendine has bir havası var ve hediyelik eşya dükkanları da bulabilirsiniz.
 

Daha önce bu bölgeyi duymamış olamazsınız. Tarihi yerleri ve doğası ile cennetten bir köşe gibi olan Olympos Antik Kent saatlerce hiç sıkılmadan zaman geçirebileceğiniz ender yerlerden biridir. Yemyeşil çam ve sedir ağaçları arasında vakit geçirmek tüm yılın stresinden kısa sürede arınmanızı sağlar.
 

Bu tarihi tiyatro hala eşsiz güzelliğinin sergilemeye devam ediyor. Truva savaşlarının ardından koloniciler tarafından inşa edildiği tahmin edilen antik Aspendos Tiyatrosu tüm heybeti ve kendine has enerjisiyle sizi etkisi altına almayı başaracak. Antik tiyatrolar içerisinde en iyi korunmuş yer olması da bu bölgeyi benzersiz kılıyor.
 

Side hem tarihi hem de doğası bakımından gezilmeye değer bir yerdir. Antik kentine de mutlaka uğramalısınız. Tarihi çok net bir şekilde hissetmenizi sağlayacak olan Side Antik Kenti Antalya’nın 80 km doğusunda bulunuyor. Ulaşımda zorlanmayacaksınız.

 

Doğası ile kendine hayran bırakan yerleri saymakla bitmiyor. Bunlardan biri de Köprülü Kanyon’dur. Rafting yapmanın keyfini doyasıya yaşayabileceğini bu bölgede su kemerlerini de görebilirsiniz.
 

Antalya’da Otel Fiyatları Ne?

Hangi oteli seçtiğinize bağlı olarak her şey dahil Antalya otelleri için ödemeniz gereken ücret de değişebilir. Sizlere net bir rakamdan söz edemiyoruz ancak hemen Tatil Sepeti internet sitesine tıklayarak oteller ve fiyatları hakkında detaylı bilgi alabilirsiniz. Otel ücretlerini kıyaslayarak erken rezervasyon indirimlerinden de faydalanabilirsiniz. Bu arada Tatil Sepeti internet sitesi üzerinden de rezervasyon işleminizi yapabiliyorsunuz.

Haber Tarihi: 13 Haziran 2019 Perşembe 11:56Haber Adresi: https://www.objektifhaber.com/antalyada-gezilebilecek-yerler-395895-haber/