Burun Dolgusu

Kişilerde burun farklı sebeplerden dolayı olması gerektiği kadar estetik görünmeyebilir. Burundaki bu estetik problemi gidermek ve daha iyi bir görünüm kazandırmak için ameliyatsız burun dolgusu uygulaması oldukça fazla tercih edilmektedir

Kişilerde burun farklı sebeplerden dolayı olması gerektiği kadar estetik görünmeyebilir. Burundaki bu estetik problemi gidermek ve daha iyi bir görünüm kazandırmak için ameliyatsız burun dolgusu uygulaması oldukça fazla tercih edilmektedir. Burun dolgusu uygulaması diğer ameliyatsız estetik uygulamaları arasında da en çok tercih edilen uygulamalar arasındadır. Burun dolgusu estetik görünüme küçük dokunuşlar, düzeltmeler yapmak amacıyla uygulanır. Dolgu uygulaması fiyatları bölgeden bölgeye farklılık gösterebilir.

 

Burun Dolgusu Nasıl Uygulanır?

 

Burun dolgusu uygulaması kişinin nefes alıp verirken yaşadığı problemlere çözüm bulmak amacıyla uygulanmaz. Bu uygulama bir estetik uygulamadır bu nedenle kişinin sağlık sorunlarına çözüm olması beklenemez. Nefes alıp verirken problem yaşayan kişilerin uzmanlara danışarak cerrahi müdahale görmesi gerekebilir.

 

Bunun dışında burun dolgusu uygulamasının maksimum etkiyi göstermesi için bazı şartlar vardır. Kimi kişilerin burun yapıları ya da yaşadıkları estetik problem burun dolgusuna çok elverişli olmaktadır. Bu tip problemler burun dolgusu uygulaması ile kolayca giderilebilmektedir. Ancak bazı kişilerin yaşadıkları problem burun dolgusu ile tamamen giderilemeyebilir.

 

Burun Dolgusu Uygulama Süresi

 

Burun dolgusu uygulaması zahmetli ya da zor bir işlem değildir. İşlemin uygulanması 15 - 20 dakika içerisinde tamamlanabilmektedir. Uygulamanın yapıldığı bölgede ilk 2 gün kızarıklıkların devam etmesi normal görülen bir durumdur. Uygulamanın yapıldığı günü takip eden 3. ya da 4. günde istenen görünüme ulaşmak mümkündür. Bu dönemlerde uygulamanın istenen verime ne kadar anlama şansı vardır.

 

Yine uygulamanın yapıldığı günü takip eden 2. haftada hasta kontrole çağrılabilir. Bu iki haftalık süreçte yaşadığı durumlar sorularak herhangi bir anormallik olup olmadığı tespit edilir. Her şeyin normal olması durumunda kişi burun dolgusu uygulamasının tadını çıkarabilir.

 

Altın İğne Yöntemi Nedir?

 

Cilt vücudun dış etkenlere en çok maruz kalan ve bunun sonuçlarını en çok yansıtan organıdır. Öyle ki çevre kirliliği, genetik sebepler gibi dış faktörler cilt problemlerine yol açabilmektedir. Bu durumların yol açtığı problemler, deformasyonlar altın iğne yöntemi ile çözülebilmektedir. Altın iğne yöntemi cildin 20'li 30'lu yaşlardan sonra kaybettiği yenilenme hızını tekrardan bir süre kazanmasını sağlar. Yani cilde kendisini yenilemek için fırsat tanır.

Haber Tarihi: 14 Haziran 2019 Cuma 09:29Haber Adresi: https://www.objektifhaber.com/burun-dolgusu-395898-haber/