Uzun Dönem Araç Kiralanır mı?

Bu konuda akıllar hep karışık. Uzun dönem araç kiralama mantıklı mı? Avantajlı mı yoksa dezavantajlı mı konusuna bir açıklık getirelim.

Bu konuda akıllar hep karışık. Uzun dönem araç kiralama mantıklı mı? Avantajlı mı yoksa dezavantajlı mı konusuna bir açıklık getirelim. Öncelikle uzun dönem araç kiralama konusunda endişelerinizden kurtulabilirsiniz. Çünkü pek çok avantaj sunuyor ve bu nedenle ülkemizde de gün geçtikçe yaygınlaşıyor. Şirketler çalışanları için 1 yıllık araç kiralama hizmetinden faydalanıyor. Anneler çocuklarını okula götürüp getirmek için okul dönemi boyunca rent a car hizmetinden faydalanıyor.
 

Zira filo kiralama olarak da geçen uzun dönem araç kiralama avantajlı olmasa yaygınlaşmazdı. Peki, avantajı ne? Kasko sigortası, trafik sigortası gibi prosedürlerle uğraşmıyor olmanız zaten başlı başına büyük bir avantaj! İkame ve hasar ya da arıza çözümü konusunda da avantajlı oluyorsunuz çünkü uzun zaman isteyen bu konularla da ilgilenmenize gerek kalmıyor. ÖTV, MTV, km kaybı gibi konular da açıkçası umurunuzda olmuyor çünkü tamamı seçtiğiniz rent a car firmasının sorumluluğunda oluyor.
 

Uzun Dönem Araç Kiralama Fiyat Noktasında Avantajlı!

Avantajlardan söz ederken fiyat noktasına da değinmek gerekiyor. Uzun dönem araç kiralama fiyat konusunda gerçekten yüz güldürüyor. Aracı kiraladığınız süre uzadıkça fiyat da bir o kadar düşüyor. Özellikle 12 aylık araç kiralama hizmeti aldığınızda çok daha avantajlı bir fiyatla karşılaşıyorsunuz. Elbette size  net bir rakamdan söz edemiyoruz. Çünkü hangi aracı seçtiğinize ve aynı zamanda hangi rent a car firmasından hizmet aldığınıza bağlı olarak fiyat da değişecektir. Size net bir rakamdan söz etmemiz yanıltıcı olur. Ancak avantajlı bir tercih yapacağınızdan emin olabilirsiniz.
 

Tüm bu avantajlardan faydalanmak için mutlaka 12 aylık bir süre boyunca araç kiralamanız gerekmiyor. Sadece 1 aylık araç kiralama hizmetlerinde de yukarıda sıraladığımız avantajlardan faydalanmış oluyorsunuz. Bu nedenle eğer  uzun süreli kullanım için  bir araca ihtiyacınız varsa hiç tereddüt etmeden bu hizmetten faydalanabilirsiniz.  Özellikle zamandan kazanmak amacıyla araba kiralamak çok akılcı bir tercih!
 

Bu arada araç kiralama hizmetlerinde en uygun fiyatları görmek istiyorsanız Yolcu360 internet sitesine tıklayabilirsiniz. Oldukça geniş bir filoya sahip olan bu sitede fiyatlar yıl boyunca çok makul seviyede tutuluyor. Dolayısıyla uzun dönemli olarak araç kiraladığınızda fiyat avantajını çok daha yüksek düzeyde yaşayabiliyorsunuz.

Haber Tarihi: 18 Haziran 2019 Salı 11:19Haber Adresi: https://www.objektifhaber.com/uzun-donem-arac-kiralanir-mi-395943-haber/