Kot Mont

Kot hiçbir zaman modası geçmeyen ve geçmeyecek olan ürünlerden bir tanesidir. Bu kumaştan üretilen ürünlerin kombine edilmesi de oldukça kolaydır.

Kot hiçbir zaman modası geçmeyen ve geçmeyecek olan ürünlerden bir tanesidir. Bu kumaştan üretilen ürünlerin kombine edilmesi de oldukça kolaydır. LTB kot mont modelleri üreten markaların başında gelmektedir. Kalite ve şıklığı birleştiren marka mükemmel dokunuşlar ile elastan ve cotton kumaşların karışımından kot mont elde etmektedir.
 

Dört mevsimde rahatça kullanılabilen kont montların farklı modelleri mevcuttur. Ayrıca ürünlerin jean renk tonları da farklılık göstermektedir. Mavi tonlarında klasik ceketler olabildiği gibi siyah ve beyaz jean rengi kumaşlardan imal edilmiş olan kont montlara da rastlamak mümkündür.
 

Tişört ve jean pantolon ile kolayca kombine edebileceğiniz kot montlar uzun yıllar kullanabileceğiniz ürünler arasında yer almaktadır. Yıpratılmış olan kumaşlardan üretilen kot montlar da vardır. Ayrıca kullanıcıların tercihlerine göre düğmeli ya da fermuarlı modelleri de bulunmaktadır. Son zamanlarca erkekler tarafından en çok tercih edilen yaka tüyü detayı LTB markasında da mevcuttur.
 

Ayrıca kol çizgili detayları olan kot montlar da tercih edilmektedir. https://shop.ltbjeans.com/tr/erkek-kot-ceket-modelleri bağlantısı üzerinden ürünleri inceleyebilir ve online olarak sipariş edebilirsiniz.

Haber Tarihi: 18 Haziran 2019 Salı 16:04Haber Adresi: https://www.objektifhaber.com/kot-mont-395947-haber/