Birevim Kampanyaları ve Önerileri

Türkiye şartlarında ev ya da arsa alımları ekstra maliyetlere da katlanılmasını zorunlu hale getirmektedir. Bu da hayallerinde ev almak olan kişilerin bir adım geride durmasına neden olmaktadır.

Türkiye şartlarında ev ya da arsa alımları ekstra maliyetlere da katlanılmasını zorunlu hale getirmektedir. Bu da hayallerinde ev almak olan kişilerin bir adım geride durmasına neden olmaktadır. Birevim, sağlamış olduğu sistem sayesinde ek masraflara katlanmak zorunda kalmadan ev ya da taşınmaz alımını mümkün kılmaktadır. Peki, tam anlamı ile Birevim nedir? Birevim, bir ev satın alma sistemi olarak tanımlanabilmektedir. Ancak bu sistem oldukça avantajlı olması sayesinde diğerlerinden ayrılmaktadır. Çünkü Birevim organizasyonu içerisine dâhil olan kişiler peşinat ya da faiz ödemesi gibi isteklerle karşılaşmazlar.
 

Birevim Kampanyaları Nelerdir?
 

Birevim kampanyaları, katılımcıların elde etmiş oldukları fayda seviyelerinin artmasını sağlamaktadır. Öncelikle sistem tasarruf modeli üzerinden işlemektedir. Kampanyalar gereği her birey, ödeme göçü ile doğru orantılı bir biçimde gruplara dâhil edilmektedir. Oluşturulan gruplardaki kişi sayısı 20’den başlayarak 480’e kadar çıkmaktadır. Üstelik gelen talepler yeni tasarruf gruplarının oluşmasını da sağlamaktadır.
 

Kampanya gruplarına katılım sağlanmasından önce peşinat herkesin aklına gelen bir soruyu oluşturmaktadır. Ancak faizsiz ev alma modellerinde peşinat istemi yer almamaktadır. Aynı şekilde vade farkı gibi ek masraflar da kampanyalarda bulunmamaktadır. Bu sayede grup sayısındaki kişiler belirlenmiş olan miktarı aylık olarak sisteme yatırmaktadır. Yatırımlar neticesinde ise yine aylık çekilişler yapılmaktadır. Çekilişlerde ismi çıkan kişi, o ay ev sahibi olabilmektedir. Sistem, kişi sayısı tamamlanana kadar aynı şekilde devam etmektedir.
 

Birevim ŞikâyetAlıyor Mu?
 

Birevim organizasyonları üzerinden ev sahibi olan kişi sayısı her geçen gün artmaktadır. Firma bu bağlamda memnun etmesi gereken kişi sayısını da artırmaktadır. Birevim şikâyet alması demek itibar düşüşü olarak geri dönüş sağlayacaktır. Bundan ötürü sistemlerini vaat ettiği şekilde sürdüren firma herhangi bir şikâyet almamaktadır. Ancak sistem hakkında detaylı bilgilendirme edinmeden herhangi bir sözleşmeye imza atmamalısınız. Aksi hallerde maddelerde açık olarak belirtilen konular üzerine şikâyetlerde bulunmak isteyebilirsiniz. Fakat bizzat onay verdiğiniz maddeler üzerine yapacağınız şikâyetlerin geçerliliği olmayacaktır. Ev alımlarının uzun sürmesini olumsuz yorumlarda belirten bireylerin ise tasarruf gruplarında daha az kişi olan sistemlere kayıt olması önerilmektedir.

Haber Tarihi: 19 Haziran 2019 Çarşamba 19:47Haber Adresi: https://www.objektifhaber.com/birevim-kampanyalari-ve-onerileri-395963-haber/