74 gün sonra ilk ayrılık!

Burak Özçivit, 13 Nisan'da kucağına aldığı oğlu Karan'dan ilk kez ayrı kalacak. Mağaza açılışı için Bükreş'e gidecek olan yakışıklı oyuncu, daha sonra iki günlüğüne Kazakistan'a gidecek.
Sabah gazetesinden Bülent Cankurt'un haberi şöyle:
 
"Oyuncu Burak Özçivit için bugün hayatının en zor günlerinden biri! Çünkü 13 Nisan'da kucağına aldığı oğlu Karan'dan ilk kez ayrı kalacak. En son Ocak ayında Katar'da bir organizasyona katılan Özçivit, eşi Fahriye Evcen'in doktorunun verdiği doğum tarihi nedeniyle Nisan ayında Dubai ve Katar'da gerçekleşecek iki işini iptal etmişti. Oğlunun 40'ı çıkana kadar da hiç iş almayacağını söylemişti. Ailesinin yanında olabilmek için ciddi bir servet tepen Burak Özçivit, 74 gün sonra ayrılığa razı oldu.
 
BÜKREŞ YOLCUSU
 
Mağaza açılışı için bu sabah Bükreş'e gidecek olan Burak Özçivit'in gönlü, oğlu ve eşinden ancak bir gün ayrı kalmaya razı olmuş. Yarın yurda dönecek olan Özçivit'in cumartesi günü de iki günlüğüne Kazakistan'a gideceğini öğrendim. Doğuma giren ve oğlunu gördüğünde gözyaşlarını tutamayan Burak Özçivit için kısa da olsa bu hasretliklerin zor geçeceğine eminim."
Haber Tarihi: 26 Haziran 2019 Çarşamba 11:39Haber Adresi: https://www.objektifhaber.com/74-gun-sonra-ilk-ayrilik-396041-haber/