Mehmet Topal sürprizi! Görüştüler...

Fenerbahçe ile yolları ayıran Mehmet Topal’ın menajeri Batur Altıparmak’ın Galatasaray ile masaya oturduğu öğrenildi. Transferde son kararı Fatih Terim verecek.
Sürpriz bir şekilde Fenerbahçe ile sözleşmesini fesheden Mehmet Topal'ın yolu yeniden Florya'ya düşebilir.
 
KARAR TERİM'İN
 
Tecrübeli yıldızın menajeri Batur Altıparmak'ın Galatasaraylı yöneticilerle bir araya geldiği öğrenildi. Görüşmede Mehmet Topal'ın son durumu ve maaş isteği masaya yatırıldı. Sarı-kırmızılı yöneticiler konuyu teknik direktör Fatih Terim'le masaya yatırdıktan sonra kesin kararını verecek. Yerli rotasyonunu genişletmek için büyük çaba harcayan Terim'in tecrübeli futbolcunun transferine sıcak bakabileceği gelen bilgiler arasında. Transferin kısa süre içinde netliğe kavuşması bekleniyor.
 
STOPER OLARAK GELEBİLİR
 
Yerli stoper rotasyonunda sıkıntı yaşayan Fatih Terim'in Mehmet Topal'ı bu bölgede oynatmak için transfer edebileceği belirtiliyor.
 
GALATASARAY'DA ADINI DUYURDU
 
2006 yılında Çanakkale Dardanelspor'dan Galatasaray'a transfer olan Mehmet Topal, sarı-kırmızılı forma altında ismini duyurdu. 4 sezon Galatasaray'da görev yapan Topal ardından Valencia'nın yolunu tuttu.
 
(Takvim)
Haber Tarihi: 30 Haziran 2019 Pazar 10:47Haber Adresi: https://www.objektifhaber.com/mehmet-topal-surprizi-gorustuler-396067-haber/