Lamine Diş

Estetik problemlerde, kimi biçim bozukluklarında, görünümü bozan renk problemlerinde, kalıcı renk problemi oluşturan unsurlarda lamine diş tedavisi kalıcı bir çözüm sunabilmektedir.

Lamine Diş
 

Estetik problemlerde, kimi biçim bozukluklarında, görünümü bozan renk problemlerinde, kalıcı renk problemi oluşturan unsurlarda lamine diş tedavisi kalıcı bir çözüm sunabilmektedir. Dişlerin arasındaki boşlukların orantısız olması, estetik görünümü bozması da lamine ile düzeltilebilir. Yapılan tedavilerle estetik bir diş görünümüne ulaşmak mümkün hale gelmiştir. Lamine kaplama tamamen doğal görünen hızlı bir çözümdür. Bu yüzden birçok hasta lamine kaplama tedavisinden faydalanmaktadır. Lamine Citydent olarak tecrübe ve son teknoloji ile özgüvenle sunduğumuz tedaviler arasındadır. Kırık, yamuk, orantısız, fazlasıyla boşluk olan dişlerde kullanılabilen bu yöntem doğru hazırlık ve ekip ile herhangi bir problem oluşturmaksızın üstün bir estetik gülümseme sağlar.
 

Geçmişte ağız bakımını ihmal etmiş hastalar için en doğal çözümlerden olan lamine diş ve ağız içerisindeki renk bozukluklarının giderilmesini isteyen kişilerin öncelikli tercihidir.
 

İnsanların lamine tercihinde bulunmasının en büyük sebebi estetik görünümü kolay bir şekilde oluşturabilmesidir.
 

Lamine Diş Avantajları
 

Dişin estetik bir görünüme sahip olmasını sağlayan lamine aynı zamanda leke oluşturacak yiyecek ve içeceklere karşı dayanıklıdır, lamine dişte renk değişimi olmaz. Kalıcı renk problemi ve estetik görünüm sıkıntıları oluşturmaması, tüm bunları engellemesi lamine diş avantajları arasında yer almaktadır. Tüm bunların yanı sıra lamine, diğer dişlere zarar vermemekte ve aksine diğer dişlerle tam bir uyum göstererek estetik bir görünüm oluşturmaktadır. Tüm bunların yanı sıra yöntemin kısa süre içerisinde çözüm sunması, uğraştırmaması, ağrı oluşturmaması özellikleri arasında yer almaktadır. Bu yüzden birçok kişi lamine tedavisinden faydalanarak, ağız içi estetik görünümü oluşturmanın keyfini yaşamaktadır.
 

Lamine Diş Güvenli Mi?
 

Doğru hazırlık süreci, uzamn laboratuvar kadrosu ve tabi ki iyi hekimin uyguladığı tedavi tamamen güvenlidir. Diş etine zarar vermeyen, diğer diş yapılarını bozmayan ve aksine yapısal bozuklukları önleyen lamine çoğu hekimin de ilk tercihidir. Diş doktorları tarafından tavsiye edilmesinin sebebi estetik görünümü rahat bir şekilde oluşturması ve doğal diş görünümünde olmasıdır. Tüm bunların yanı sıra madde yiyeceklerden renk etkilenmesi yaşamamaktadır. Bu sayede lamine kullanan kişilerin istediğini yiyebilmesi mümkün hale gelmiştir. Lamine diş tüm bunların yanı sıra birçok diş maddesinden dayanıklıdır. Normal bir diş işlevi görmesi, kullanımda problem yaratmaması tercih edilme sebepleri arasında yer almaktadır. Yapısal diş bozukluklarını engelleyen bir madde olması, doktorlar tarafından rahatlıkla tercih edilebilmesine sebebiyet vermiştir.

Haber Tarihi: 03 Temmuz 2019 Çarşamba 10:32Haber Adresi: https://www.objektifhaber.com/lamine-dis-396091-haber/