TEB İnternet Bankacılığı

TEB internet şubesi 2013 yılından beri müşterilerine sağladığı her yerden kolay işlem yapma olanağını sağlamayı 2019 yılı itibariyle pek çok şekilde yenilenmiş ve daha dinamik hale getirilmiş ara yüzüyle sürdürmektedir.

TEB internet şubesi 2013 yılından beri müşterilerine sağladığı her yerden kolay işlem yapma olanağını sağlamayı 2019 yılı itibariyle pek çok şekilde yenilenmiş ve daha dinamik hale getirilmiş ara yüzüyle sürdürmektedir. Şubelerden ve ATM’lerden yapılabilen tüm işlemleri evde gerçekleştirmenin yolu olan TEB internet bankacılığı şubesine girmek için öncelikle şifre almak gerekmektedir.
 

TEB İnternet Bankacılığı Şifre Alma
 

TEB internet bankacılığı şubesi işlemlerini gerçekleştirmek için gerekli olan şifreyi almak için https://www.teb.com.tr adresine gidilmelidir. Daha sonra ‘’Sizin İçin’’ bağlantısına tıklandıktan sonra ‘’İnternet Bankacılığı’’ menüsüne girilmelidir. Açılan sayfadaki ‘’Şifre Alın’’ butonuna tıklandıktan sonra açılacak formda:
 

TEB İnternet Bankacılığı Mobil Uygulamadan
 

Google Play ve Apple Store üzerinden telefon ve tabletlere indirilebilen CEPTETEB mobil uygulaması ilede internet şubesi işlemlerinin yürütmek mümkündür. CEPTETEB internet şubesi için başvuru yapmak için TEB Müşteri hizmetleri 0850 200 0 66 numarası aranabilir. Bankanın internet sitesinden online olarak da yapılabilen CEPTETEB internet şubesi başvurusu için gerekli bilgiler:
 

CEPTETEB internet şubesinde masaüstü ve dizüstü bilgisayarlarda yapılan internet şubesi işlemlerinden farklı olarak, ‘’Görüntülü Destek’’ adı verilen ve müşteri temsilcisi ile telefonda görüntülü olarak yüz yüze görüşme imkanı sağlayan işlem yapılabilir. Bunun dışında ‘’Benim Menüm’’ adı verilen özellikle kullanıcı ana sayfasında yalnızca en çok gerçekleştirilen bankacılık işlemleri görüntülenerek kullanılmayan işlemlerin ana sayfada yer kaplaması ve kafa karıştırması engellenebilir.
 

TEB İnternet Şubesi Giriş
 

İster mobil internet şubesine giriş yapılıyor olsun, ister bu işlem bilgisayar üzerinden yapılsın TEB internet bankacılığı şubesine girmek için gereken bilgiler aynıdır ve şu şekildedir:
 

Bu bilgiler girildikten sonra kullanıcı, internet şubesi kullanıcı ana sayfasıyla karşılaşacaktır. Bundan sonra yapılabilecek işlemlerden en önemlileri:
 

TEB Kurumsal İnternet Şubesi
 

Bireysel internet şubesinin dışında, yenilenmiş özellikleriyle dikkat çeken TEB kurumsal internet şubesi KOBİ’lere ve şirketlere; üye işyerlerinin POS ve ciro bilgilerini anında görüntüleme, planlanmış ödemeleri ve otomatik fatura ödemelerini ‘’Takvim’’ özelliği ile takip etme gibi kolaylıklar sağlamaktadır.
 

Kurumsal internet şubesi başvurusunda bulunmak için en yakın TEB şubesine:
 

TEB internet bankacılığı kurumsal şube başvurusu olumlu sonuçlandıktan sonra internet şubesi işlemlerini yapmaya hemen başlamak için https://www.teb.com.tr sitesine gidildikten sonra sayfanın yukarısındaki CEPTETEB internet şubesi başlığı altındaki ‘’Kurumsal’’ butonuna tıklanmalıdır. ‘’Giriş Yapın’’ butonuna tıklandıktan sonra müşteri no ve parola yardımıyla giriş yapılabilmektedir. Konu hakkında daha detaylı bilgiye www.bankavekrediler.com sitesinden ulaşılabilmektedir.
 

Banka ve Krediler 2019 yılında kurulmuş bir site olup, ziyaretçilerini en güncel banka kredileri, parasal işlemler ve güncel sigorta gelişmeleri konusunda aydınlatmayı amaçlamaktadır. Hızlı bir şekilde çoğalan ve uzman yazarlar tarafından hazırlanan içerikler barındıran sitede ziyaretçiler finans dünyası hakkında akıllarında oluşan sorulara kullanımı kolay site ara yüzü ile yanıt bulabilmektedirler. Özgün ve özlü yazıları ile Banka ve Krediler, internete değer katmaktadır.

Haber Tarihi: 12 Temmuz 2019 Cuma 20:05Haber Adresi: https://www.objektifhaber.com/teb-internet-bankaciligi-396182-haber/