Garantili Su Kaçağı Tespit Servisi

Artık su kaçağı için eski usul yöntemlere son verdik. Alanında yetkili ve deneyimli olan uzmanlarımız sayesinde bilmenizi isteriz ki tüm su kaçağı tespiti problemleri için kameralı ve teknoloji ile bezenmiş cihazlar kullanmaktayız.

Artık su kaçağı için eski usul yöntemlere son verdik. Alanında yetkili ve deneyimli olan uzmanlarımız sayesinde bilmenizi isteriz ki tüm su kaçağı tespiti problemleri için kameralı ve teknoloji ile bezenmiş cihazlar kullanmaktayız. Bu anlamda oluşturduğumuz kadromuz sayesinde su kaçağı işlemi için ekibimizin asıl görevi arızalı bölgeyi kamera ile kontrol etmek ve tespitinde bulunmaktır.
 

Sorasında ise tespiti yapılan bölge için profesyonel bir tamir yapılması şeklinde adımlar devam etmektedir. Tesisat firması bünyemizde su kaçağını bulmak için gereken bütün alet ve cihazlar bulunmaktadır. Edindiğimiz misyon gereği ev ve ticari alanlar için gerçekleşen su sızıntılarında yer belirlemesi yapıp olabilecek en az hasar ile size onarım sağlamaktayız.
 

Su Kaçağı Nasıl Anlaşılır?
 

Eğer siz de tesisat borularınızda su kaçağı olma şüphesi duyuyorsanız, sizin için vereceğimiz birkaç ipucuya göz atmanızı tavsiye ederiz. Bu sayede sorunlu bölgeye müdahalemiz hakkında da daha ayrıntılı bilgi sahibi olabilirsiniz. Su kaçağı bulma için ilk etapta problemin soğuk su tesisatında olduğunu düşünüyorsanız, öncesinde evinizin ana vanasını kapatmalı ve birkaç saat beklemelisiniz. Çünkü böyle bir durum varsa, alt katta oturan komşunuzun tavanından su damlamasına sebep olacaktır.
 

Kapattığınız ama vananın sonrasında damlayan küçük sular hala azalmamış ise müdahale edilmesi gereken yerde sıcak su boruları olduğu söylenebilir. Bu anlamda su kaçağını giderebilmek için kombinizin alt kısmında yer alan sıcak su vanasını kapatmalı ve bir süre de bu şekilde beklemelisiniz. Eğer bu şekilde yaptığınız uygulama da herhangi bir yanıt vermediyse, bu sefer de kirli borularınız için bir kaçak olduğunu düşünebilirsiniz.
 

Bu sebeple şüphe duyduğunuz boruları maalesef birkaç gün kullanmamalı ve bu vaziyette beklemelisiniz. Kameralı sistemlerin kullanılması ile borularınızda İstanbul’da su kaçağı tespitiyapabilir ve size en doğru müdahaleyi sağlayabiliriz. Firmamız size her türlü su kaçağında profesyonel hizmet sağlayacaktır.
 

Cihazla Su Kaçağı Tespiti Nasıl Yapılıyor?
 

Modern teknolojiyi kullanan firmamız ile iletişime geçmeniz halinde su kaçağının yerini evinize gelen ustalarımız kırmadan ve dökmeden hiçbir yeri kirletmeden bulmaktadırlar. Bunun yararı ise evinizin kirlenmemesi ile birlikte, ayrıca su kaçağının tespiti için de yüksek maliyetler ile karşılaşmıyor olmanızdır. Firmamız su kaçağının tespiti için ise şu cihazları kullanmaktadır.
 

Hangi Daireden Su Sızıyor?
 

Bahsettiğimiz tespit işleminde, eğer kaçağın hangi daireden geldiğini bilmiyorsanız ya da üst kattan damlayan herhangi bir su sızıntısı varsa muhtemelen üst katın sebep olduğu bir problem yaşıyorsunuz demektir. Ancak üst kat komşunuz problemin kendi tesisat sisteminden kaynaklanmadığını iddia ederse o zaman soruna daha başka yaklaşmanız gerekebilir. Bu anlamda sızıntı kaynağını bulamamak, tabi ki de size pek çok sorunu da beraberinde getirecektir.
 

Durum ne olursa olsun bu can sıkıcı olabilir. Böylesine bir durumda yapmanız gereken şey ise sakinliğinizi korumak ve havalandırma boşluğundan bakmak olacaktır. Bu sayede hangi daireden su geldiğini siz de görebilirsiniz. Eğer bu tür su sızıntısı olaylarında sıkıntı yaşıyorsanız, biz firma olarak size profesyonel bir su kaçağı bulma hizmeti verebilir, donanımımızda yer alan aletler sayesinde de su kaçağınızın nereden gerçekleştiğini çözümleyebiliriz.
 

Firmamızın bünyesinde barındırdığı güvenilir ve uzman ekipten faydalanabilirsiniz. Yapmanız gereken sadece bize telefon adreslerimizden ulaşmak olacaktır. Bu sayede hiçbir komşunuz ya da daire ile muhatap olmak zorunda kalmaz ve duvarlarınızda da herhangi bir kırma meydana gelmeden su kaçağı tespiti yapmış olursunuz. Ayrıca edindiğimiz tecrübeler gereği bilmenizi isteriz ki su kaçaklarının % 99’u maalesef üst kattaki dairelerin banyolarından dolayı olmaktadır.
 

Kaynak:https://www.sukacagiistanbul.gen.tr

Haber Tarihi: 16 Temmuz 2019 Salı 20:43Haber Adresi: https://www.objektifhaber.com/garantili-su-kacagi-tespit-servisi-396204-haber/