Eğlence kötü bitti: İç yüzünü gördüm!

Oyuncu Metin Yıldız ile sevgilisi Gözde Karya’nın eğlenceli gecesi karakolda bitti. Yıldız tarafından darp edildiğini iddia eden Kayra, “Metin benimle evlenmek istiyordu, iç yüzünü görmüş oldum” dedi.
Sabah gazetesinin haberine göre; altı yıl önce şiddet yüzünden eşi Elvan Pınar'dan boşanan oyuncu Metin Yıldız, yeni bir dayak skandalı ile gündemde. Yıldız, uzun süredir birlikte olduğu sevgilisi Gözde Karya ile Kadıköy'de eğlendi. Ancak gece karakolda bitt
 
KAVGA ARABADA BAŞLADI
 
Çift, önce arabada tartışmaya başladı. Yıldız arabayı kenara çekti, ikilinin kavgası sokakta devam etti. İddiaya göre; tartışma, Yıldız'ın Kayra'ya şiddet uygulamasıyla son buldu. Kayra, soluğu Kadıköy İlçe Emniyet Müdürlüğü'nde aldı. Polislerle Ümraniye Eğitim ve Araştırma Hastanesi'ne giden ve darp raporu alan Kayra, Yıldız'dan şikayetçi olduğunu belirtti. Kayra "Bu işin böyle olacağı belliydi. Benimle evlenmek istiyordu ama ben istememiştim" dedi. Yıldız'dan her şeyin daha iyi olacağı yönünde söz aldığını belirten Kayra, "Düzelecek sandım ama olmadı. Sonunda iç yüzünü görmüş oldum. Ailem de bu ilişkiye karşıydı" şeklinde konuştu.
 
Metin Yıldız'ın, Karya'yı geçen yıl da darp ettiği iddia edilmiş, ancak oyuncu yalanlamıştı.
 
ÖNCE İLAN-I AŞK, SONRA 'DAYAK' İDDİASI!
 
Gözde Kayra'yla uzun süredir birlikte olan Metin Yıldız, geçtiğimiz günlerde Instagram'da sevgilisinin doğum gününü kutlamış ve şu romantik mesajı yazmıştı:
"Yıldızları takip etmeyi bırakma nedenim; yıldızımı bulmuş olmamdandır. Seni sevmekle meşgulüm. İyi ki doğdun aşkım, iyi ki varsın."
 
Sevgilisinin şikayeti üzerine sabah saatlerinde ifadesi alınmak üzere karakola giden oyuncu Metin Yıldız, görüntülenmemek için polislerden yardım istedi. Ünlü Oyuncu, arka kapıdan kaçtı.
Haber Tarihi: 19 Temmuz 2019 Cuma 09:32Haber Adresi: https://www.objektifhaber.com/eglence-kotu-bitti-ic-yuzunu-gordum-396230-haber/