Yeni Doğan Çikolatasında Yepyeni Trendler!

9 aylık heyecanlı bir sürecin ardından bebeklerini kucaklarına alan aileler bu sevinçlerini yakınlarıyla paylaşırken, mutluluk veren çikolatalar da ikramlık masasındaki yerini alıyor.

9 aylık heyecanlı bir sürecin ardından bebeklerini kucaklarına alan aileler bu sevinçlerini yakınlarıyla paylaşırken, mutluluk veren çikolatalar da ikramlık masasındaki yerini alıyor. Yeni doğan çikolata çeşitlerine artık yepyeni trendler hakim! Klasikleşmiş sunumları unutun, trendler kapsamında dizayn edilen bebek çikolatası çeşitleri şık, etkileyici ve kişiye özel olmasıyla ön plana çıkıyor. Tasarım seçenekleri o kadar arttı ki, aileler kendi zevklerine ya da hayallerine uygun bir çikolata tasarımını bulmakta zorlanmıyor. Yeni doğan çikolatalarında trend tasarımları sizler için mercek altına aldık.
 

Son dönemin en revaçta olan bebek çikolatası pleksi aksesuarlı tasarımlar oluyor. Kral ve kraliçe tacı, yıldız, harf, kuğu gibi farklı şekillerde kesilmiş pleksi ayna üzerinde bebeğin ismi yer alıyor. İsteğe bağlı olarak isimle birlikte doğum tarihi de eklenebiliyor. Çikolatalar tek tek paketleniyor ve kurdele sargısıyla şirin bir duruş da kazanıyor. Paketlemede yavru ağzı, sarı, pembe, pudra rengi, mavi ya da takım renkleri gibi geniş bir renk skalası da ailelere seçenek olarak sunuluyor.  Anı olarak dağıtılan yeni doğan çikolatalarında revaçta olan modellere ilgi her geçen gün artıyor.
 

Kültürümüzde çok eski dönemlerden bu yana mevcut olan nazar boncukları bebek çikolatası çeşitlerinde de boy gösteriyor. Şık bir nazar boncuğu ile süslenen yeni doğan bebek çikolatası çeşitleri de tek tek paketleniyor. Ambalaj üzerinde yer alan Fransız dantel ve kurdele ise çikolataların elit ve etkileyici bir duruş kazanmasını sağlıyor. Bu çikolata tasarımları baby shower için de tercih edilebiliyor.
 

Trendlerden söz ederken özel tasarım bebek çikolatası çeşitlerinden bahsetmemek olmaz. Biberon, bebek arabası, emzik, erkek bebek, kız bebek gibi çeşitli figürlerin tercih edildiği, yemeye kıyamayacağınız bir duruş sergileyen özel tasarım çikolatalar, elegan bir görünüm isteyenlerin imdadına yetişiyor. Hediyelik olarak da tercih edilen bebek konseptli çikolatalar yükselen bir trende dönüştü!
 

Bebek Çikolatasını Nereden Almalı?

Bu tatlı telaş içerisinde yeni doğan çikolatası olarak gelişigüzel seçimler yapmayın. Hiçbir katkı maddesi kullanılmadan, tamamen el yapımı olarak hazırlanan bebek çikolataları Tatlistan.com adresinden sipariş verilerek kolaylıkla temin edilebiliyor. Üstelik az önce değindiğimiz trend tasarımların tümü, hatta daha fazlası seçenek olarak sunuluyor. Fiyatlar makul ve çikolatalar da leziz! E daha ne olsun…

 

Haber Tarihi: 27 Temmuz 2019 Cumartesi 18:38Haber Adresi: https://www.objektifhaber.com/yeni-dogan-cikolatasinda-yepyeni-trendler-396306-haber/