Kurban Bayramında Kıbrısta Tatile Ne dersiniz?

Pia Bella Hotel ile alakalı olarak size muhteşem bir tatil geçirmeniz için bir içerik hazırladık. Akdeniz ikliminin ılıman havası ve muhteşem bir denize sahip olan bölgede olan Pia Bella Hotel iyi bir tatil geçirmeniz için en iyi seçenek diyebiliriz.

Pia Bella Hotel ile alakalı olarak size muhteşem bir tatil geçirmeniz için bir içerik hazırladık. Akdeniz ikliminin ılıman havası ve muhteşem bir denize sahip olan bölgede olan Pia Bella Hotel iyi bir tatil geçirmeniz için en iyi seçenek diyebiliriz. KKTC Girne bölgesinde yer alan hotel şehir merkezinde olan konumu ile hem ulaşım için hemde konaklama yapmak için oldukça iyi bir seçenek olarak karşınıza çıkmaktadır. Şehir merkezinde olan konum ile şehir turu atma imkanınız son derece kolay olacaktır. Ayrıca Piabet Hotel tarihi Girne limanına olan yakınlığı ile'de dikkatleri çekmektedir, bulunduğunuz bölgede yer alan tarihi bölgeleri gezmekten zevk alıyor iseniz yakınınızda yer alan noktalardan başlamak açısından'da tamda aradığınız yerdesiniz. 


Pia Bella Hotel bir aile işletmesi olarak başladığı küçük oteli zaman içinde konuklarından gelen yoğun talep doğrultusunda büyütme kararı almıştır. Şuanda Pia Bella Hotel büyük bir bahçe içerisinde bulunan Üç ayrı bölüm haline getirmiştir tam 144 oda ile konuklarını ağırlamaktan büyük mutluluk duymaktadır. Ercan Hava Limanına uzaklığı 32 km civarında olan Pia Bella Hotel'e ulaşım için bir çok seçenek bulunmaktadır, dilediğiniz yöntem ile kolay ve konforlu bir şekilde Pia Bella Hotel'e ulaşabilirsiniz. Dilerseniz otel'de konaklamak için yaptırdığınız rezervasyon esnasında ulaşım konusunda rezervasyon ekibinden destek talep edebilirsiniz. Eğer Hotel'e ulaşım taksi seçeneğini düşünüyor iseniz sizlerle küçük bir tiyo paylaşmak isteriz. Pia Bella Hotel'e gitmek için hava limanında bulunan bir taksi ile pazarlık yapmanızı tavsiye ederiz. Çünkü KKTC'de taksi ile ulaşım işleri genel olarak pazarlık ile ayarlanmaktadır, Ülkemizdeki gibi taksimetre sistemi ile değil, sıkı bir pazarlık sonunda karlı çıkabilirsiniz. 


Pia Bella Hotel'e ulaşım anınızdan sonra ilk karşılama ile kendinizi tıpkı evinizde gibi hissedeceksiniz, hotel son derece profesyonel bir kadro ile hizmet verirken ilkesi her zaman konuklarının mutluluğu olarak belirlenmiştir. Dört yıldızlı olarak faaliyet veren Piabet Hotel çok daha fazla kaliteli bir hizmet verirken güler yüzlü personeli ile'de son derece samimi bir ortam yaratmaktadır. Etrafta gördüğünüz tüm personellerin sıcak gülümsemesi ile kendini çok daha iyi hissedeceksiniz hatta bir çok konuğuna ismi ile hitap edildiğini görünce şaşırabilirsiniz. Genel olarak tatilciler Pia Bella Hotel'de bir kez konaklama yaptıktan sonra muhakkak'ki bir sonraki tatil planlamaları için tekrar Pia Bella Hotel'i seçmektedir. Bu nedenden dolayı konuk ve personel arasında bir samimiyet oluşmakta ve sıcak aile işletmesi hem sağladığı konforlu kaliteli konaklamanın yanında sıcak bir ortam yaratmaktadır. 


Artık bir çok tatilci tatil bölgesi için arayışlarını internet üzerinden yapmaktadır, forumlarda ve sitelerde tatil bölgelerinde yer alan hoteller hakkında daha önce konaklama yapmış olan kişiler tarafından yorumlar ve puanlamalar yapılmaktadır. Sizlerde Pia Bella Hotel hakkında araştırmalar yapar iseniz tüm konukların olumlu yorum ve yüksek puanlama sistemi ile karşılaşacaksınız. Konuklar Pia Bella Hotel'in konforu, tasarımı iyi dizayn edilmiş odaları ve personeli ile alakalı olarak çok güzel açıklamalar yapmış, olumlu yorumlarda bulunmuştur. Pia Bella Hotel 4 yıldızın çok ve çok üzerinde bir hizmet vermektedir, genel olarak ihtiyaç duyduğunuz ve duyacak olduğunuz her şey düşünülmüş ve odalarınıza yerleştirilmiştir. Pia Bella Hotel'in içerisinde bulunan 144 odanın tümünde standart yada suit oda gibi ayrımlar yapılmadan aynı konforu bulacaksınız. Bütün odalarda çok güzel bir dizayn ile karşılaşacaksınız, ayrıca odalarınızda ihtiyaç duyduğunuz her şeyi bulacaksınız, telefon, kablolu televizyon, saç kurutma makinesi, terlik banyolar'da ise havlu şampuan gibi genel temizliğiniz için gerekli olan her detay en ince ayrıntısına kadar düşünülmüştür. 


Piabet giriş Hotel'in bahçe içerisinde konumlanmış olduğundan yazımızın başında bahsetmiştik, bu güzel ve yemyeşil bahçe içerisinde havuzda bulunmaktadır, çocuk havuzu ve büyükler için 2 ayrı havuz bulunan Pia Bella Hotel'de havuz barı'da faaliyet vermektedir. Sıcaktan bunaldığınız durumlarda havuz bar ile sunulmakta olan enfes lezzetleri deneyerek serinleme imkanı'da bulacaksınız. Dilerseniz havuz'da değil bahçenin bir köşesine geçerek manzarayı izleme temiz hava ile etrafı seyredebilirsiniz. Girne merkezde bulunan Pia Bella Hotel'den çıkarak etrafı rahatlık ile dolaşabilirsiniz, merkezde olan Pia Bella Hotel dükkanlara olan yakınlığı ile dikkat çekmektedir.

Haber Tarihi: 09 Ağustos 2019 Cuma 10:36Haber Adresi: https://www.objektifhaber.com/kurban-bayraminda-kibrista-tatile-ne-dersiniz-396441-haber/