Sevdiklerinize Zamanı Hediye Edin

Evlilik, mezuniyet, doğum günü gibi önemli günlerde alınan en değerli hediyelerden biri hiç kuşkusuz saattir. Zamanı gösteren ve günde sıklıkla bakılan saatler, hediye eden kişinin de sık sık akla gelmesi için harika bir hediye fikri.

Evlilik, mezuniyet, doğum günü gibi önemli günlerde alınan en değerli hediyelerden biri hiç kuşkusuz saattir. Zamanı gösteren ve günde sıklıkla bakılan saatler, hediye eden kişinin de sık sık akla gelmesi için harika bir hediye fikri. Eğer siz de sevdiklerinize saat hediye etmek istiyorsanız kişiselleştirilmiş duvar, masa ya da kol saatleri için hediyerengi.com’a mutlaka göz atın.

Hediyelik Saat Modelleri

İşte sizin için seçtiğimiz en güzel saat modelleri.

1) Vosvos Karavan Saat



Seyahat etmeyi seven bir arkadaşınıza ya da sevdiğinize saat hediye etmek istiyorsanız seyahat temasını evine ya da ofisine taşıyabilmesi için vosvos tasarımlı ahşap bir duvar saati harika olabilir.

2) Sevgililer Günü ıçin Duvar Saati



Sevgililer için harika bir duvar saati hediyesi. Üzerinde ikinizin isminin yer aldığı bu taş saat hem evinizin dekorasyonuna uyum sağlayacak hem de zamanla birlikte aşkınızı da gösterecek.

3) Kalp Temalı Saat



Sevgililer günüde ya da evlilik yıldönümünde kalp temalı ve hareketli bir duvar saati oldukça şık bir hediye fikri olabilir.

4) Salvador Dali Tasarımlı Saat



Sanata ilgi duyan ve Salvador Dali hayranı birine alınabilecek en güzel hediyelerden biri hiç kuşkusuz eriyen saatlerdir. ılginç ürünleri seven kişilere alınabilecek oldukça orijinal bir hediye olduğunu da söylemek mümkün.

5) Koşan Saat



Sabahları uyanmakta zorluk çeken ve alarmı erteleyerek her yere geç kalan birine alınabilecek en iyi hediye koşucu saattir. Çalmaya başladığı anda durdurmaya fırsat kalmadan yere atlayıp koşan bu saati yakalamaya çalışırken çoktan uyanmış olacak.

6) İlginç Tasarım Duvar Saati



Yeni ofis açan, yeni okul kazanan ya da yeni bir eve taşınan birine farklı ve ilginç bir hediye vermek istiyorsanız şaşı gözlü saat harika olabilir.

7)Vintage Saat



Son zamanlarda vintage eşyalar oldukça popüler. Özellikle ev dekorasyonunda oldukça şık bir görünüm veren vintage eşyalar hediye seçme konusunda da kolaylık sağlıyor. Vintage tarzı seven birine bu harika vintage saati hediye edebilirsiniz.

8)Kordonlu Kol Saati



Doğum günü, mezuniyet, sevgililer günü gibi özel günlerde kişisel bir hediye ya da aksesuar almak oldukça önemli. Koluna takacak ve her baktığında sizi hatırlatacak bir saat ile bu özel günü de en mutlu şekilde tamamlayabilirsiniz. Kadınlar için oldukça şık bir kol saati olan bu deri kordonlu saat ile hediye alacağınız kadını çok mutlu edeceğinize şüphe yok. Daha fazla saat modeli önerisi için tıklayın.

Haber Tarihi: 20 Ağustos 2019 Salı 13:24Haber Adresi: https://www.objektifhaber.com/sevdiklerinize-zamani-hediye-edin-396532-haber/