"Chloe'nin sevgilisi olursa..."

Serdar Ortaç, 5 yıllık evliliğini bitirdiği Chloe Loughnan hakkında konuştu. Eski eşi hakkında ortaya atılan iddiaların yalan olduğunu belirten ünlü şarkıcı, “Hanıma çok yüklendiler ‘Böyle yaptı, şöyle yaptı’ diye. Nereden biliyorlar! Hiçbir şey yaptığı yok!” dedi.
Geçen günlerde 5 yıllık eşi Chloe Loughnan ile anlaşmalı olarak boşanan Serdar Ortaç, Bebek’te görüntülendi.
 
Chilai adlı mekân çıkışı objektife yansıyan ünlü şarkıcı, eski eşi hakkında çıkan haberlere isyan etti: “Eski hanım, benden 1 lira bile istemedi. Haberlerin hepsi yalan. Benim kendisine evli kalmak için 500 bin lira teklif ettiğim de yazılmış. Hem yalan hem de kötü bir haber.”
 
Loughnan’ın ülkesi İrlanda’ya gittiğini belirten şarkıcı, “Kendisi şu an İrlanda’ya gitti. İstediği zaman da buraya gelebilir. İkimiz de şu an çok üzgünüz, çünkü 8 yıllık birlikteliğimiz bitti” dedi.
 
 
 
Şarkıcı, “Chloe sizinle aynı sektörden başka biri ile aşk yaşarsa tepkiniz ne olur?” sorusuna “Yeni bir hayata başlamak isteyebilir. Dünyada tek boşanan çift biz değiliz” diye yanıt verdi.
 
HER ZAMAN ONUN YANINDAYIM
 
Chloe Loughnan’ın sosyal medya hesabında paylaştığı fotoğrafın altına yazdığı “Beni anlamaya çalışırsan aklını kaybedersin” notunun hatırlatılması üzerine Ortaç, “Chloe çok iyi kalpli biri, bir yere iğne batırmaya çalışmaz.
 
Söylemek istediği bir şey varsa direkt söyler. Hanıma çok yüklendiler, ‘Böyle yaptı’ diye. Nereden biliyorlar! Hiçbir şey yaptığı yok! Ben düşman ilan etmemişim kendi hanımımı, niye siz düşman ediyorsunuz. Ben her zaman onun yanındayım, isterse yardım etmeye de hazırım” dedi.
Haber Tarihi: 24 Ağustos 2019 Cumartesi 12:52Haber Adresi: https://www.objektifhaber.com/chloenin-sevgilisi-olursa-396574-haber/