Asansörlü Nakliyat Trabzon

Trabzon'un tüm bölgelerine asansörlü nakliyat hizmeti veren firma nakliyat işi öncesi müşterilerine gerekli tüm bilgileri aktarıyor.

Trabzon'un tüm bölgelerine asansörlü nakliyat hizmeti veren firma nakliyat işi öncesi müşterilerine gerekli tüm bilgileri aktarıyor. Yaptığı nakliyat işlemlerinde müşterilerinin taleplerini de dikkate alan firma yetkilileri eşyaların sigorta poliçelerini de müşterileri ile paylaşıyorlar. Nakliyat hizmetini profesyonel bir ekip ve teknolojik malzemeler ile yapan firma fiyatlarının uygunluğu ile de müşterilerini memnun ediyor. Anahtar teslim çalışan firma personelleri gerekli monte işlemlerini yaptıktan sonra evlerden ayrılıyorlar. Nakliyat işlemi sonrası ise müşterileri firma iletişim personelleri arayarak mini memnuniyet anketi yapıyorlar. Müşterilerden alınan bu geri dönüş firmanın kendisine her zaman üst kalitede tutmasını sağlıyor. Özge Nakliyat, Trabzon evden eve nakliyat hizmetleri içerisinde asansörlü nakliyat hizmeti de sunmaktadır.
 

Asansörlü Nakliyat İşi Nasıl Yapılıyor?
 

Müşterilerinden asansörlü nakliyat taleplerini web adresinden kabul eden firma müşterilerinden talep formu doldurmalarını istiyor. Bu talep formunda bulunan adres bilgileri aracılığı ile de firma adrese ilk olarak inceleme ekibini yolluyor. Bu ekip ile ev ve eşyalar hakkında bazı bilgiler edinen firma yetkilileri bu bilgilerin ışığında da taşıma ekibini adrese yönlendiriyorlar. Adrese müşteri ile anlaşılan saatte ulaşan taşıma personelleri ise eşyaları türlerine uygun şekilde ambalajlama yapıp asansör yardımı ile araca yüklüyorlar. Özge Nakliyat Trabzon evden eve hizmetinde daha sonra eşyaların gideceğe adrese ulaşıldığında da personeller eve yerleştirme ve monte işlemlerini yaparak müşterilere anahtarları teslim ediyorlar.
 

Asansörlü Nakliyat Fiyatları Asansörlü nakliyat Trabzon da her geçen gün çok katlı ev sayısının artmasına bağlı olarak daha çok tercih ediliyor. Bu pratik nakliyat hizmetini kullanıcılarına uygun fiyatlar ile veren firma ödeme konusunda da kolaylıklar sağlıyor. Kredi kartlarına taksitlendirme işlemlerinin de yapıldığı firma da müşteriler zorlanmadan ödeme yapabiliyorlar. Ayrıca nakliyat işlemlerinde kampanyalarda yapan firma kampanya zamanlarında indirdiği fiyatları ile müşterilerine memnuniyet sağlıyor. Özge Nakliyat evden eve Trabzon hizmetinde tüm taşınma yükünü omuzlarınızdan alıyor!
 

Asansörlü Nakliyat Sigortalama İşlemleri
 

Personellerine gelişen teknoloji karşısında geri kalmamaları için firma personelleri çeşitli eğitimler aldırıyorlar. Bu eğitimler ile personellerini tam donanımlı hale getiren firma yetkilileri buna rağmen müşterilerini rahatlamak için tüm eşyaları değerlerinin üzerlerinde sigorta yaptırıyorlar. Yapmış olduğu sigorta poliçesinin bir örneğini müşterileri ile paylaşan firma yetkilileri ortaya çıkacak olası sorunlarda da sigorta işleri ile kendilerinin ilgileneceklerini sözleşmede belirtiyorlar.

Haber Tarihi: 13 Eylül 2019 Cuma 18:16Haber Adresi: https://www.objektifhaber.com/asansorlu-nakliyat-trabzon-396760-haber/