Yılmaz Morgül'den olay açıklama

Yılmaz Morgül, şarkıcılığı ile olduğu kadar iddialı çıkış ve yorumlarıyla da dikkat çekiyor. Yılmaz Morgül, Kanal D'de yayınlanan "Müge ve Gülşen'le 2. Sayfa" magazin programında yine çok konuşulacak açıklamalarda bulundu.
Yılmaz Morgül dün, "Müge ve Gülşen'le 2. Sayfa" programına konuk oldu.
 
'SANAT DÜNYASINDA EN İYİ VÜCUT BENDE'
 
Kanser hastalığını yendikten sonra kendisini daha çok sevmeye başladığını her fırsatta dile getiren Yılmaz Morgül, “Sanat dünyasında en iyi vücut bende” çıkışında bulunarak dikkat çekmişti.
İddialı duruşundan vazgeçmeyen sanatçı, bu sefer de dünyaca ünlü bir futbol yıldızının kendisini taklit ettiğini dile getirdi.
 
'RONALDO BENDEN KISA'
 
Yılmaz Morgül, "Cristiano Ronaldo beni taklit ediyor. Benim vücudum ondan daha iyi. Boyum 1.84, Ronaldo benden kısa!” diyerek magazin dünyasında çok konuşulacak sözlere imza attı.
 
Yılmaz Morgül ile Cristiano Ronaldo'nun benzer saç rengi ve leopar desenli sabahlık ile poz verdiği fotoğraflar sosyal medyada en çok konuşulan paylaşım haline geldi.
Haber Tarihi: 17 Eylül 2019 Salı 12:19Haber Adresi: https://www.objektifhaber.com/yilmaz-morgulden-olay-aciklama-396798-haber/