Uluslararası Evden Eve Nakliyat

Firma, yüksek standartlara sahip uluslararası evden eve nakliyat yapan bir firmadır. Firma olarak yaptıkları işle ilgili tüm belgelere sahipler.

Firma, yüksek standartlara sahip uluslararası evden eve nakliyat yapan bir firmadır. Firma olarak yaptıkları işle ilgili tüm belgelere sahipler. Nakliyat işlemlerini EUROVAN The International Moving Network hizmetlerini kullanarak gerçekleştiriyorlar. Bu hizmet tam kapsamlı taşıma hizmetini ifade ediyor. Aynı zamanda firma bünyesinde bu iş için yetiştirilmiş olan ve çok dil bilen personeller çalıştırıyorlar. firma olarak müşteri memnuniyetini esas alan bir çalışma yürütüyorlar. Eğer yurt dışına ev taşımak istiyorsanız alfa omega world movers firması ile iletişime geçmelisiniz.
 

İlk İşlem Eşya Keşfi
 

Taşıma firması ile iletişime geçtiğinizde firma elemanları evinize gelerek öncelikle eşya keşfini gerçekleştiriyorlar. Daha sonra eşyalarınızın ölçümlerini yaparak nakliyat hizmeti için gerekli fiyatlandırmayı yapıyorlar. Sonraki aşamada ise nakliyat işi için size özel sözleşme hazırlıyorlar. Fiyatlandırmayı kabul ederseniz sözleşmeyi imzalıyorsunuz.
 

Eşyaların Paketlenmesi
 

Firma sizlere taşımanın yanı sıra eşyalarınızın taşımaya hazır hale gelmesi içinde yardımcı oluyor. Sözleşmeyi imzaladıktan sonra belirlenen tarihte evlerinize gelip eşyalarınızı taşınmaya uygun standartlarda paketliyorlar. Her türlü eşyanın paketlenmesi için gerekli ürünlere sahip oldukları için eşyalarınızın zarar görmeyeceğini garanti ediyorlar.
 

Eşyaların Depoya Getirilmesi
 

Eşyalarınız firma tarafından paketlendikten sonra yine belirlenen tarihte firmaya ait olan depolara getiriliyor. Nakliyat işlemine kadar firma depolarında güvenle korunuyor. Eşyalarınıza zarar gelmemesi için depolar kamera sistemleri ile korunuyor. Ayrıca herhangi bir zarara karşın sigortalandıkları için sizler mağdur olmuyorsunuz. Herhangi bir olay karşılığında zarar gören eşyalarınızın bedeli sigorta tarafından sizlere ödeniyor. Firmanın eşyaların depolanması için İstanbul, Antalya, İzmir, Alanya ve Ankara illerinde depoları bulunuyor. Başvurduğunuz yere göre uygun depoya eşyaların nakli gerçekleştiriliyor.
 

Gümrük İşlemleri
 

Eşyaların belirlediğiniz tarihte elinize ulaşması için zamanında gümrük işlemlerine başlanıyor. Taşınma öncesi halledilmesi gereken gümrük işlemlerini sizin adınıza firma elemanları gerçekleştirerek sizin zaman kaybetmenizin önüne geçiyorlar. Gümrük işlemleri tamamlandıktan sonra eşyalarınız gümrükten geçiş için hazır hale getiriliyor.
 

Adrese Eşyaların Teslim Edilmesi
 

Eşyalarınız gümrükten çeşitli ulaşım yollarını geçtikten sonra firma elemanları tarafından teslim alınıyor. Daha sonra da verdiğiniz yeni adresine elemanlar tarafından teslimat işlemi gerçekleştiriliyor. Teslimat sonrası firmanın işleri bitmiyor. Yeni adresinize gelen eşyalarınız firma elemanları tarafından evinize yerleştiriliyor ve gerekli eşyaların kurulumları yapılıyor.
 

Diğer Hizmetler
 

Firma sizlere sadece evlerinizin değil iş yeri ve ofislerinizin taşınmasında ve eşyalarınızın paketlenmesinde hizmet veriyor. İsterseniz eşyalarınızın tamamını değil bir kısmını firma aracılığıyla taşıtabiliyorsunuz. Güvenli bir firma olarak yurt dışına taşınırken omzunuza binen yükün ortadan kalkması için sizlere kolaylık sağlıyorlar.
 

Firma İletişim Yolları
 

Firmayı kullanarak yurt dışına eşya nakliyatını yaptıracaksanız telefon numaralarından firma ile iletişime geçebiliyorsunuz. Ayrıca web sitelerini kullanarak form dolduruyorsunuz. Gerekli form firmaya ulaştıktan sonra sizleri arıyorlar ve fiyat anlaşması yapabiliyorsunuz. Ayrıca bu yollar dışında İstanbul Kadıköy’de bulunan merkezine gidip birebir görüşme imkanını kullanabiliyorsunuz.

Haber Tarihi: 18 Eylül 2019 Çarşamba 19:52Haber Adresi: https://www.objektifhaber.com/uluslararasi-evden-eve-nakliyat-396812-haber/