Organik Gübre Marke İle Tanışın

Gübrenin de marketi olur mu demeyin, artık her şey internette. Tarlanız, bahçeniz ya da evinizdeki çiçekleriniz için gübre ihtiyacınızı online olarak sipariş verebileceğiniz bir e-ticaret sitesi var.

Gübrenin de marketi olur mu demeyin, artık her şey internette. Tarlanız, bahçeniz ya da evinizdeki çiçekleriniz için gübre ihtiyacınızı online olarak sipariş verebileceğiniz bir e-ticaret sitesi var.

Leonardit Biyo Market internette gübre satışı yapan bir e-ticaret sitesi. Firma merkezi Balıkesir’de bulunuyor ve kendi ürettiği doğal gübreleri internet üzerinden satışa sunuyor. 30’un üzerinde ürün çeşidi ile sıvı gübrelerden, katı gübrelere, hayvan gübrelerinden, deniz yosununa kadar bir çok gübre çeşidini ve karışım halinde gübreleri sipariş etmeniz mümkün.

Firmanın adından da anlaşılacağı gibi satışını yaptığı ana ürün ise Leonardit. Leonardit topraktan elde edilen camsı bir mineraloittir. Linyitin kömürleşme esnasında oksidasyona uğramış halidir ve doğal bir üründür. Tarımsal faliyetlerde kullanılan kimyasalların doğanın dengesini bozmaya başladığı günümüzde bu tip doğal gübreleri bilmek ve kullanmak önem arz etmektedir.

Ürünler belirlenmiş kilolar ile paketlendiği için, kilogram bazında çok seçeneğiniz yok. 20kg, 25kg, 50kg gibi seçenekler ile müşteriye sunuluyor. Tarlası olan çifçiler için ise toptan siparişler ile en az 25 ton olmak üzere sipariş alınıp, kamyonlar ile teslimatlar yapılabiliyor. Gübre Fiyatları için sitede güncel yayınlanan listeyi inceleyebilirsiniz.

Organik ürünlere ulaşmak artık bu kadar kolay iken sizlerde kimyasal gübrelerden uzak durarak doğaya büyük bir katkı yapmış oluyorsunuz. Leonardit Biyo Market websitesi www.leonardit.com.tr üzerinden daha fazla bilgi edinenilir, gübre çeşitlerini, özelliklerini ve kullanım alanlarını inceleyerek ihtiyacınız olan gübreyi bir tık ile sipariş verebilirsiniz.

Haber Tarihi: 24 Eylül 2019 Salı 14:26Haber Adresi: https://www.objektifhaber.com/organik-gubre-marke-ile-tanisin-396858-haber/