Apple Cep Telefonları

Apple cep telefonları, ilk kez 2007’de piyasaya sürülmüştür ve her geçen yıl sadece görünüş olarak değil pek çok yenilik ile piyasada öncü konumunda olmuştur. Her üst modelinde yapılan değişiklikler ‘’daha fazla ne yapılabilir?’’ dedirtse de Apple her sene kullanıcıları şaşırtmaya devam etmektedir.

Cep Telefonun’dan Fazlası Apple Mobil Cihazlar

Apple cep telefonları, ilk kez 2007’de piyasaya sürülmüştür ve her geçen yıl sadece görünüş olarak değil pek çok yenilik ile piyasada öncü konumunda olmuştur. Her üst modelinde yapılan değişiklikler ‘’daha fazla ne yapılabilir?’’ dedirtse de Apple her sene kullanıcıları şaşırtmaya devam etmektedir.

 

Apple’ın geçmişten günümüze kadar ürettiği telefon modellerinin hepsinde insanları cezbeden bir özelliği mutlaka olmuştur. Yıllar önce üretilen iphone modellerinin bile hala kullanılması Apple telefonlarının ne kadar sağlam ve kaliteli olduğunu gözler önüne seriyor. İşte cimri.com bütün bu modelleri sizler için karşılaştırıp en uygun fiyatlarla Apple telefonlarını sizlerin beğenisine sunuyor.

 

İphone Telefon Modelleri

 

Apple şimdiye kadar piyasaya pek çok telefon modeli çıkarmıştır. Her sene yenilenen yüzü ve bir önceki modelin çok üstüne çıkan özellikler ve farklılıklarla telefon almak isteyenlerin ilk tercih ettiği marka oluyor.

 

İphone telefon modellerini sizler için inceleyen cimri.com a girdiğiniz zaman İphone 5 serisi, 6 serisi, 7 serisi, 8 serisi, İphone X, İphone SE, İphone XS Max, İphone XS, İphone XR telefon modellerini bulmanız mümkün. İstediğiniz telefon modelini seçtikten sonra, İphone cep telefon modelinin ekran boyutu, ekran gövde oranı, RAM kapasitesi, dahili depolama seçenekleri, batarya kapasitesi, kamera çözünürlüğü, 4.5G desteği olup olmadığı, suya dayanıklı olup olmadığı, işletim sistemi hakkında pek çok kıyaslamayı yapıp seçtiğiniz telefonlarda istediğiniz özelliklerin olup olmadığını görme imkanınız oluyor.

 

Cimri.com tarafından müşterilere sunulan bir diğer kolaylık ise, telefon pazarında istediğiniz telefon modelini satan firmaların fiyatlarını kıyaslıyor olması. İstediğiniz telefon modeli nerede ne kadara satıldığını görebildiğiniz için istediğiniz telefon modelini bütçenize uygun olan siteden alma fırsatınız oluyor.

 

İphone Telefon Fiyatları

 

Apple telefonlarının fiyatları değişkenlik göstermektedir. İlk olarak 2007de piyasaya sürülen İphone 2G telefonuyla son çıkan telefon arasında pek çok fark olduğu aşikârdır. Bu durum da son yıllarda çıkan telefonların daha pahalı olmasına neden olmaktadır.

 

İphone telefon modellerinin hepsinin fiyat olarak kıyaslamasını yapan cimri.com sizler için en uygun fiyata iphone telefonlarını sizler için kıyaslıyor. Teknolojinin getirdiği yenilikler, kamera özellikleri ve özellikle dahili depolama kapasitesine göre fiyatları çeşitlenen iphone telefon modellerini cimri.com dan inceleyerek size en uygun telefonu alabilirsiniz.

 

Cimri.com ayrıcalığı ile yukarıda saydığımız telefon modellerinden istediğiniz modelde iphone telefonlarını 2.000 TL’den 12.000 TL aralığında bulabilirsiniz.

Haber Tarihi: 24 Eylül 2019 Salı 19:55Haber Adresi: https://www.objektifhaber.com/apple-cep-telefonlari-396862-haber/