En Yüksek Mevduat Faizi Veren Bankalar 2019

En yüksek faiz veren bankalar üzerinden vadeli mevduat hesabı açarak birikimlerinizin günlük, aylık veya yıllık olarak değerlenmesini sağlayabilirsiniz.

En yüksek faiz veren bankalar üzerinden vadeli mevduat hesabı açarak birikimlerinizin günlük, aylık veya yıllık olarak değerlenmesini sağlayabilirsiniz. Türkiye’de özellikle son yıllarda bankacılık sektöründe artan rekabet ortamı, mevduat faizlerinin de vatandaşlar lehine yükselmesine neden olmuştur. Bankalar arasında yaşanan bu rekabet ortamı sonucunda birçok banka tarafından hoş geldin faizi uygulanarak, mevduat hesaplarına uygulanan standart faiz oranlarına ek faizler uygulanmaktadır.
 

Türkiye’de hizmet veren kamu ve özel birçok banka tarafından yüksek mevduat oranlarıyla hizmet verilmektedir. Bankadan bankaya değişiklik gösteren bu oranlar aynı zamanda vadeli mevduat hesabının özelliklerine göre de değişiklik göstermektedir. Hoş geldin faizi ve standart faiz oranları en yüksek olan bankaları tercih ederek birikimlerinizi durduğu yerden değerlendirebilirsiniz.
 

Yüksek Mevduat Faizi Veren Bankalar Hangileridir?
 

Mevduat hesabı faiz oranları sayesinde ister TL isterseniz de döviz birikimlerinizi belirli dönemlerde alacağınız ek faizlerle değerlendirebilirsiniz. Türkiye’de şuan için aktif olarak yüksek mevduat faizi veren bankalar;
 

Yüksek mevduat faiz oranları ile dikkat çeken bankalar arasında yer almaktadır. En yüksek faiz veren banka üzerinden açacağınız mevduat hesabınıza ayrıca banka tarafından hoş geldin faizi de uygulanacaktır. Hoş geldin faizi uygulaması genellikle bankadan ilk defa hizmet alan müşteriler için verildiği için bankalar arasında karşılaştırma yapmanız tavsiye edilmektedir.
 

Banka Mevduat Faiz Oranları ve Hoş Geldin Faizi

 

Türkiye’deki birçok banka tarafından mevduat hesapları için yüksek hoş geldin faizi uygulanmaktadır. Standart faiz oranlarına ek olarak uygulanan bu oranlar, genellikle 3 – 6 ay arasında hesaba eklenmektedir. En yüksek mevduat faiz oranları;
 

Olarak belirlenmiştir. Bankaların mevduat faiz oranları ve güncel hoş geldin faizi oranları hakkında tüm bilgilere https://parakimde.com/ adresi üzerinden ulaşabilirsiniz. Bankaların hızlı hesap açma yöntemlerini kullanarak yüksek faiz oranlı mevduat hesabı açma işlemlerinizi kısa süre içinde yapabilirsiniz.

Haber Tarihi: 29 Eylül 2019 Pazar 21:34Haber Adresi: https://www.objektifhaber.com/en-yuksek-mevduat-faizi-veren-bankalar-2019-396910-haber/