Günlük Hayatımızda Karton Kutuların Önemi

Günlük hayatımızda karton kutulara sıklıkla ihtiyaç duyabiliriz. Bir yerden başka bir yere eşyalarımızı taşırken ilk karton kutulara ihtiyacımız olmaktadır.

Günlük hayatımızda karton kutulara sıklıkla ihtiyaç duyabiliriz. Bir yerden başka bir yere eşyalarımızı taşırken ilk karton kutulara ihtiyacımız olmaktadır. Bunun hacrinde eşyalarımızın bir arada durmasını istediğimiz zaman ya da kullanmadığımız eşyaları bir köşeye ayırırken sürekli olarak karton kutulara ihtiyaç duyarız. Kutuların kullanım alanı sadece bunlar ile sınırlı değildir.
 

İhtiyacımız olduğunda nerden bulabilir diye düşünmeye başladığımız karton kutu Milim Matbaat arafından müşteri isteği doğrultusunda üretilmektedir. Özel kalite olan karton kutular için ilk olarak mukavva üretimi yapılmaktadır. Mukavva üretimi yapıldıktan sonra baskı, kanal açma ve çizgi işlemleri sırası ile yapılmaktadır. En son aşamaya gelindiği zaman karton kutunun üretimi makine yardımı ile tamamlanmaktadır. Müşteri tarafından talep edilmiş olan baskılar özenli bir şekilde kutuların üzerine uygulandıktan sonra birleştirmesi için yapıştırmaya ya da dikiş bölümüne gönderilmektedir. Bu aşamada müşterinin isteği yine devreye girmektedir. İstek olması halinde zımba makinesi ile karton kutuya tel dikiş yapılması mümkün olmaktadır. Bu durum tamamıyla müşterinin isteği doğrultusunda uygulanmakta olan bir işlemdir. Yapıştırma ve dikiş yapılması farklı işlemleridir. Her ikisinin de yapılması mümkün değildir. Bunlardan hangisinin yapılacağı müşteri tercihine göre belirlenen bir durumdur.
 

Koli, karton kutu Milim Matbaa tarafından üretilmesi için fazla süreye ihtiyaç duyulmamaktadır. Türkiye’nin matbaada öncü markası olan Milim Matbaa 60*60*40 ebatın da bulunan 1000 adet karton kutuyu 40 dakika gibi bir sürede üretebilmektedir.  Bu ebattan daha büyük olan 80*50*50 ebatında bulunan bir karton kutunun üretilmesi için 60 dakika gibi bir süre yeterli olmaktadır.  Karton kutu üretiminde etkin faktör olarak matbaanın çalışma hızı etkili olmaktadır. Bu konuda öncü olan Milim Matbaa en kısa süre içerisinde kutuların üretimini sağlayacaktır. Milim matbaa kraft kutu üretimini yaptıktan sonraki aşamada bunların paketlenmesini yapmaktadır. Paketleme işleminde orta ölçekli olan kutular 10’arkı paketlere yerleştirilirken, büyük ölçekli olan kutular daha rahat bir şekilde taşınabilmesi için genel olarak 5’erli paketler yapılarak taşınmaktadır. Kraft kutu için bu adresten detaylara bakabilirsiniz.
 

Baskılı Kutuların Üretilmesi

 

Markalar için özel olarak üretimlerini yaptırdıkları karton kutlar bulunmaktadır. Bu özel olan kutuların üretimi genel olarak baskılı kutu şeklinde yapılmaktadır. Baskılı karton kutu, Milim Matbaa tarafında oldukça başarılı bir şekilde uygun fiyatlar ile üretilmektedir. İstediğiniz ebat ve baskılar ile üretim sağlayacak olan Milim Matbaa kraft kutu üretiminde oldukça başarılı sonuçlar ortaya çıkarmaktadır.

 

Karton kutu üretimi yaptıracağınız zaman kesinlikle işinde uzman olan matbaa firmaları ile çalışmanız gerekmektedir. Dayanıklılık açısından sağlam olan kutular çok daha fazla kullanım sağlayabilecektir. Oldukça dayanıklı olan karton kutular, Milim Matbaa tarafından oldukça uygun fiyatlar ile üretilmektedir. Firmanız ya da markanız için e uygun olan karton kutuları gönül rahatlığı ile Milim Matbaa güvencesi ile üretimini sağlayabilirsiniz. Tüm karton kutu üretimi için kırtasiyeciliğin öncü markası olan Milim Matbaa yanınızda olacaktır.

Haber Tarihi: 07 Ekim 2019 Pazartesi 07:36Haber Adresi: https://www.objektifhaber.com/gunluk-hayatimizda-karton-kutularin-onemi-396987-haber/