MasterChef'te haftanın elenen ismi belli oldu

MasterChef'in dün akşam ekrana gelen bölümünde kıyasıya yarışan yarışmacılardan biri, yarışmaya veda etti.
Dün akşam yeni bölümü yayınlanan MasterChef Türkiye'de eleme heyecanı yaşandı. Mustafa, Faruk Batuhan, Alican ve Batuhan arasında yapılan elemede yarışmaya veda eden Faruk Batuhan oldu. Batuhan ise adaşını gözyaşları içinde uğurladı.
 
TV8 ekranlarının sevilen yarışma programı MasterChef Türkiye, dün akşam eleme bölümüyle izleyicisiyle buluştu. Elemenin yaşandığı yarışmada potaya kalan isimler Mustafa, Faruk Batuhan, Alican ve Batuhan oldu. Şef Mehmet Yalçınkaya'nın 'erken eleme' diyerek nitelendirdiği yarışmada veda eden isim Faruk Batuhan oldu.
 
İKİNCİ KEZ KAYBETTİLER
 
MasterChef'in ilk eleme oyununda kaybeden takım Yasin'in kırmızı ekibi oldu. Oynanan dokunulmaz oyununu Mustafa kazanınca ilk eleme adayını da o belirledi. Mustafa eleme adayı olarak Faruk Batuhan'ın ismini verdi. İkinci eleme adayı ise Alican oldu.
 
EDA DOKUNULMAZLIĞI KAZANDI
 
Dün akşam ikinci kez eleme oyununun oynadığı yarışmada kazanan yine mavi takım oldu. İlk oyunu da kaybeden kırmızı takımda 2 kişi hariç geriye kalanların tamamı elemeye çıktı. İkinci oyunu kaybeden kırmızı takım dokunulmazlık oyununda Danilo şefin ton balıklı yemeğini yaptı. Gecenin sürprizi de bu oyunda geldi. Batuhan, Mustafa ve Yasin ile yarışan Eda, şefleri bile şaşırtarak en iyi tabağı çıkardı ve dokunulmazlığı kazandı. Eda ikinci sürprizi ise kendisiyle sürekli uğraşan Yasin'i potaya göndermeyerek yaptı. Eda bunun yerine Mustafa'nın adını verdi.
Haber Tarihi: 24 Ekim 2019 Perşembe 10:26Haber Adresi: https://www.objektifhaber.com/masterchefte-haftanin-elenen-ismi-belli-oldu-397107-haber/