Seda Sayan'ın saatli ayakkabısı O Ses Türkiye'ye damga vurdu

Seda Sayan'ın ikinci kez giydiği saatli ayakkabısıyla O Ses Türkiye'de gündem oldu. Murat Boz, "Abla saat kaç?" diye sorunca Seda Sayan da mini elbisesiyle bacağını kaldırıp ayakkabısını gösterdi.
Seda Sayan, geçtiğimiz Haziran ayında giydiği Giuseppe Zanotti tasarımı saatli topuklu ayakkabısını bu kez de O Ses Türkiye'nin çekimlerinde giydi. Sayan'ın ilginç tasarımlı ayakkabısı O Ses Türkiye'nin jüri üyeleri arasında eğlenceli bir diyaloga sebep oldu.
 
Acun Ilıcalı'nın sunuculuğunu yaptığı, jüri koltuğunda Beyazıt Öztürk, Seda Sayan, Murat Boz ve Hadise'nin oturduğu O Ses Türkiye yarışmasının dün akşamki bölümünde eğlenceli anlar yaşandı. Seda Sayan'ın saat tasarımlı ayakkabısını gören Murat Boz, "Saat kaç?" diye sorunca Sayan da bacağını kaldırarak ayakkabısını gösterdi.
 
 
 
Eğlenceli kimliğiyle herkesi güldüren Beyazıt Öztürk ise "Ben de önümüzdeki hafta ayak bileğime duvar saati koyup geleceğim. Hatta guguklu saat takacağım" dedi.
Haber Tarihi: 05 Kasım 2019 Salı 09:28Haber Adresi: https://www.objektifhaber.com/seda-sayanin-saatli-ayakkabisi-o-ses-turkiyeye-damga-vurdu-397221-haber/