Deren Talu'nun kalbini çaldı!

Sunucu ve şarkıcı Defne Samyeli'nin 23 yaşındaki kızı Deren Talu, hakkında çıkan bir aşk iddiası ile magazin gündeminde..
Geçtiğimiz aylarda New York Moda Haftası’nda podyuma çıkan, zaman zaman sosyal medya yaptığı iddialı paylaşımlarla adından söz ettiren Deren Talu'nun yeni flörtü kim?

Posta gazetesinden Halil Kalmuk'un haberi şöyle: 
 
"Arzu-Ömer Sabancı’nın ortanca oğlu Hakan Sabancı, geçen çarşamba Levent’teki gece kulübü Chicki Boom’daydı. Yurt dışından gelen misafirleri ile birlikteydi.

Defne Samyeli’nin Eren Talu’dan olan kızı Deren Talu da kulüpteydi. Dedikoducular ve tanımayanlar, ikilinin birlikte olduğunu konuşmaya başladı. Oysa alakası yok.

AYNI YAŞTALAR 
 
Doğrusunu benden öğrenin. Deren Talu’nun kalbini çalan Hakan Sabancı değil, adını şimdiye kadar dedikodulardan uzak tutmayı başaran kardeşi Kerim Sabancı.

Zaten o gece Kerim Sabancı da kulüpteydi. Deren’in de içinde olduğu arkadaş grubu ile eğlendi.
 
2018’de University of Southern California Üniversitesi’nden mezun olan Kerim, Amerika’da çalışıyor. Deren gibi 23 yaşında."
 
Haber Tarihi: 16 Kasım 2019 Cumartesi 19:22Haber Adresi: https://www.objektifhaber.com/deren-talunun-kalbini-caldi-397314-haber/