Kore Turları

Son dönemlerin en popüler ülkesi haline gelen Kore'de tatil yapmak için size sunduğumuz tur paketlerini inceleyebilirsiniz.

Son dönemlerin en popüler ülkesi haline gelen Kore'de tatil yapmak için size sunduğumuz tur paketlerini inceleyebilirsiniz. Kore'de aileniz ve arkadaşlarınız ile harika anlar geçirebilirsiniz. Avrupa turu ve Kore turları birbirinden farklı seçenekler ile sizlere sunulmaktadır. En iyi tatil ve kaliteli tur paketlerimizden hemen faydalanabilirsiniz.
 

Kore Turu ile Gezilecek Yerler
 

MNG Turizm Avusturta turlarına https://www.mngturizm.com/yurtdisi-turlari/kore-turlari linkinden erişebilirsiniz.


Kore'de öncelikle görülmesi gereken yerlerdendir.
 

Kore; Güney Kore ve Kuzey Kore bölgeleri olmak üzere ikiye ayrılmaktadır. İki bölge içinde benzer kültürler ve özellikler olsa da birbirinden farklı pek çok özellikleri bulunmaktadır. Kuzey Kore'de sert bir yaşam sürerken diğer taraftan Güney Kore daha rahat bir yaşam sürmektedir. Özellikle Güney Kore'de turistler büyük bir ilgi ve sevgiyle karşılanmaktadır. Ancak Kuzey Kore'de bu durum tam tersidir.
 

Kültür-Sanat ve Yaşam Tarzı
 

Güney Kore ve Kuzey Kore için ortak bir yan; farklı inançlara ait izleri taşımalarıdır. Aynı zamanda iki bölge içinde de Din Özgürlüğü vardır. Güney Kore'de büyük bir kesim budizm inancında olsa da ülke içinde farklı inanışlara dair ibadet merkezleri bulunmaktadır.
 

Kore turu veya Kore tatili yapmak istiyorsanız, size sunmuş olduğumuz farklı yurtdışı tur seçeneklerini inceleyebilirsiniz. Kore'de keyifli ve eğlenceli bir tatil geçirebilirsiniz.
 

Güney Kore, Asya bölgesinin en büyük ekonomisini oluşturmaktadır. Yüksek yaşam standartlarına sahiptir. Her dönem biraz daha büyüme ve gelişme göstermektedir. Kuzey Kore ise uygulanan yaptırımlar nedeniyle ekonomisi oldukça pahalıdır.
 

Etkinlinlikler
 

Güney Kore'nin başkenti olan Seul'de renkli ve eğlencenin üst seviyelerde olduğu bir gece hayatı vardır. Şehirde genel olarak farklı zevk ve isteklere hitap eden eğlence mekanları bulunmaktadır. Ülkede var olan genç nüfus nedeniyle gece hayatı haftanın her günü burada canlıdır.
 

Güney Kore, festivalleri ile dünyada bir marka olma yolunda ilerlemektedir. Yıl içinde belirlenen dönemlerde etkili olan farklı temalarda festivalleri bulunmaktadır. En çok ilgi gören Daegaya Festivalidir. Nisan ayının ikinci haftasında gerçekleştirilmektedir ve festival toplamda 4 gün sürmektedir. Yeon Deung Hoe Festivali ise bir diğer etkili festivallerindendir. Bu festivalde 100’den fazla etkinlik bulunmaktadır.
 

Alışveriş
 

Güney Kore özellikle teknolojik alışverişler için fazlasıyla imkan tanımaktadır. Özellikle bu alanda kendilerini geliştirmiş ve geliştirmeye de devam etmektedirler. Bunların yanı sıra giyim ve kozmetik alanında da iki bölgede rahatlıkla alışveriş noktalarına ulaşabilirsiniz.
 

Genellikle bu bölgeye ait ürünlerin satıldığı mağazaları rahatlıkla bulabildiğiniz gibi büyük alışveriş merkezlerine de kolaylıkla ulaşım sağlayabilirsiniz. Dünyaca ünlü markaları da Kore’de bulabilirsiniz.
 

Yeme İçme
 

Kore mutfağı bütün dünya lezzetlerinden farklıdır. Tamamen kendilerine özgü lezzetler ile mutfaklarını oluşturmuşlardır. Şehirleri içerisinde restoranlar, büfeler ve küçük işletmelerde Kore mutfağını deneyimleyebilirsiniz. Özellikle pirinç ağırlıklı bir mutfak vardır.
 

Herkesin damak tadına uyabilecek yemekler olmayabilir. Bu şekilde düşünenler için farklı restoranlar hizmet vermektedir. Fast food ya da farklı bilinen tatlar ile de hizmet veren restoranları bulabilirsiniz. Aynı zamanda dünya mutfağından lezzetleri sunan işletmeler de bulunmaktadır.
 

Kore’ye Ulaşabileceğiniz Turlar
 

Kore Turları Fiyatları ve Fırsatları
 

MNG Turizm; her zaman en iyi tatil fiyatları ve kaliteli hizmetini misafirlerine sunmaktadır. Tesislerde sunulmakta olan hizmetlerimizin her biri detaylı bir şekilde planlandıktan sonra arz edilmektedir. Kore turu fiyatları araştırması esnasında bizim sizlere sunmuş olduğumuz uygun fiyatlı yurtdışı turlar sayfasını incelemeden kararınızı vermeyin.

Kaliteli hizmetlerimiz ile ucuz tur paketlerimizi, yılın her dönemi siz misafirlerimize arz etmekteyiz. Kore turları için erken tatil rezervasyonu yapabilir ve siz de indirimli tur fırsatlarımızdan yararlanabilirsiniz.

Haber Tarihi: 25 Kasım 2019 Pazartesi 20:53Haber Adresi: https://www.objektifhaber.com/kore-turlari-397380-haber/