Mahkumla ilişkiye girdi

İngiltere'de mahkumla uygunsuz ilişki yaşayan gardiyan kadın, çok konuşuldu.
İngiltere'de 27 yaşındaki kadın gardiyan, ülkenin en büyük hapishanesinde, hırsızlık suçundan hüküm giymiş bir mahkumla uygunsuz ilişki yaşadı.
 
İLİŞKİ 4 AY SÜRDÜ
 
Birleşik Krallık'ın Wrexham kentine bağlı Johnstown'da yaşayan Ayshea Gunn, şehirdeki Berwyn Hapishanesi'nde çalışıyordu. Britanya'nın en büyük erkek hapishanesi olan Berwyn'de gardiyan olarak çalışan 27 yaşındaki kadın, bir mahkumla uygunsuz ilişki yaşadı. 2017 yılında hizmet vermeye başlayan hapishanede hırsızlık suçundan yatmakta olan Khuram Razaq ile gardiyan Ayshea arasında hapishane kurallarına uygun olmayan bir ilişki gelişti. Gardiyan ile mahkumun ilişkisi, 31 Temmuz 2018'de başladı ve 20 Kasım 2018'e kadar devam etti. Ayshea Gunn ve Khuram Razaq'ın ilişkileri iddiaya göre dört ay sürdü.
 
 
BASIN  MENSUPLARINA AÇIKLAMA YAPMADI
 
Ayshea Gunn, kefaletle serbest bırakıldı. Mold Magistrates Mahkemesi'nde görülen duruşmada çiftin ilişkisine dair detaylar verilmedi. Duruşmaya siyah bir takımla katılan Ayshea Gunn, duruşmada sadece adını, doğum tarihini ve adresini doğrulamak için söz aldı. Mahkeme salonu bekleyen basın mensuplarına ise bir açıklama yapmadı.
 
 
 
OLUMSUZ HABERLERLE ANILIYOR
 
Savcı Robert Blakemore, 29 yaşındaki mahkum Khuram Razaq'ın, hapishaneden kamera ile bağlantı kurarak tanıklık edebileceğini söyledi. Çiftin hapishane sınırları içinde cinsel ilişki yaşayıp yaşamadığı bilinmiyor. Duruşma sadece beş dakika sürdü ve 23 Aralık tarihine ertelendi. Gardiyan Ayshea Gunn'ın mahkumla olan uygunsuz ilişkisi özellikle İngiltere basınında büyük yankı uyandırdı. Wrexham'daki Berwyn Hapishane'si 28 Şubat 2017'de açılmıştı. Berwyn, "süper hapishane" olarak anılsa da sık sık olumsuz haberlerle gündeme geliyor.
 
 
 
GEÇEN AY BİR MAHKUM REHİN ALINMIŞTI
 
Geçen ay, hapishanede çalışan biri, bir mahkum tarafından rehin alınmıştı. Olay kimse yaralanmadan atlatılsa da basında büyük yer bulmuştu. Bu olaydan sadece birkaç gün önce ise, bir mahkum hapishanenin çatısına tırmanyı başardı. Güvenlik problemelriyle gündeme gelen hapishane çalışanı da cezaevine gönderildi. (Milliyet)
Haber Tarihi: 26 Kasım 2019 Salı 12:22Haber Adresi: https://www.objektifhaber.com/mahkumla-iliskiye-girdi-397389-haber/