En İyi Mustafa Ceceli Şarkıları

Mustafa Ceceli, pop müzikte Türkiye’de önemli bir yere sahip şarkıcıdır. Meslek olarak hem aranjörlük hemde o mükemmel sesi ile önemli şarkılara imza atmış aynı zamanda önemli şarkıcıların güzel parçalarına aranjörlük yapmıştır.

 

Mustafa Ceceli, pop müzikte Türkiye’de önemli bir yere sahip şarkıcıdır. Meslek olarak hem aranjörlük hemde o mükemmel sesi ile önemli şarkılara imza atmış aynı zamanda önemli şarkıcıların güzel parçalarına aranjörlük yapmıştır. Mustafa Ceceli şarkıları genel olarak hayran kitlesi tarafından çok beğeniliyor. Dijital medyada yayınlanan tüm şarkıları birkaç gün içerisinde büyük tıklama rekorları kırarak dinleme listelerinde birinci sıralara yerleşiyor. Birçok şarkısının söz ve müziğini kendisi yazmış ve bestelerini kendi yapmıştır. Şarkılarına özellikle bakıldığında genelde duygusal aşk şarkıları olduğunu görmek mümkündür.

 

Mustafa Ceceli – Simsiyah indir etiketi ile yayınlanan parça 2017 yılında sözleri Sinan Akçıl tarafından yazılmış bestesi ise Vüqar Sübhan tarafından yapılmıştır. Uzun soluklu bir çalışmanın ardından Mustafa Ceceli’nin güzel sesi ile seslendirdiği şar’kı paylaşıldığı platformlarda büyük bir başarı yakalayarak şarkıcıya Altın Kelebek Ödülleri’nde ödül kazandırmıştır. “Acılarım tutun beni kaldırın Aşkın gelmişgeçmişine saydırın Suçum aşksa ben cezama razıyım“ nakaratı ile insanlara mükemmel bir duydu yükü dağıtan şarkının klibi Karadeniz esintilerinin bulunduğu bir deniz kenarı ve sisli dağlarda çekilmiştir. Ücretli indirme platformlarında ve mp3 indir sitemizde bu şarkı yaklaşık olarak 10 milyon’dan fazla indirme sayısı yakalamıştır.

 

Mp3 indir sitemiz aracılığı ile 1 milyondan fazla müziğe çok kolay bir şekilde ulaşmanız mümkündür. Eklenen müziklerin tümü kolay ulaşılabilir olduğu gibi tek tıkla indirilebilir hale getirilmiştir. İçeriğinde bulunan bir çok liste ile birlikte gündelik hayatta aklınıza gelebilecek tüm şarkılara en rahat şekilde ulaşarak reklamsız bir şekilde indirebiliyorsunuz. Gündeme yeni gelmiş şarkılar ve bu şarkıların teaserlarına kadar birçok müzik sitemizde bulunmaktadır. Aynı zamanda isterseniz sitemiz üzerinden şarkıyı indirmeden dinleme imkanına sahipsiniz. Bu şekilde herhangi bir şekilde internet paketinizden veri kaybı yaşamayacaksınız. Şarkıcının profiline girdikten sonra karşınıza çıkan müzik listesinden herhangi birine tıklayarak burada karşınıza çıkan seçeneklerden mp3 indir butonuna tıklamanız en iyi ses kalitesi ile müzik indirmenize yardımcı olacaktır. Bununla birlikte sadece Türkçe değil birçok dilde müzik indirme keyfini mp3 indir sitemizle yaşayabileceğinizi söylemek isteriz.

Haber Tarihi: 29 Kasım 2019 Cuma 20:01Haber Adresi: https://www.objektifhaber.com/en-iyi-mustafa-ceceli-sarkilari-397418-haber/