Mehmet Şef'ten Kıvanç'a iş teklifi!

Dün akşam eleme bölümüyle ekrana gelen MasterChef Türkiye'de yarışmaya Güzide, Kıvanç, Batuhan ve Rıfat arasından veda eden isim Kıvanç oldu. Jüri üyelerinden şef Mehmet Yalçınkaya ise Kıvanç'a sürpriz bir iş teklifinde bulundu.
TV8 ekranlarının büyük bir ilgiyle izlenen yarışma programı MasterChef Türkiye, dün akşam final bölümüyle ekrana geldi. Nefes kesen eleme oyununda Kıvanç, Güzide, Batuhan ve Rıfat en iyi tabağı çıkarabilmek için yarıştı. Şeflerin tadımından sonra yarışmaya veda eden isim Kıvanç oldu. Ünlü şef Mehmet Yalçınkaya ise Kıvanç'a olan sevgisini göstererek yeni yazacağı yemek kitabı için sürpriz bir iş teklifinde bulundu.
 
KIVANÇ VEDA ETTİ
 
Somer şef yarışmacılar için eleme yemeği olarak uskumru dolmasını seçti. Balığın içi boşaltılarak yapılan uskumru dolması hayli teknik ve zor bir yemek olarak nitelendi. Masterchef'te tekniği zor olan uskumru dolmasını en iyi yapan isim Batuhan oldu. Dolma içini güzel yapan Güzide ise elemeden ikinci kurtulan isim oldu. Rıfat balığının derisini kılçığını çıkarmak isterken yırttı. Kıvanç ise paneleyip kızartırken balığına zarar verdi. Bu da iki yarışmacıyı son ikiye bıraktı. Hem balığının derisi yırtan hem de iç pilavı çiğ kalan Kıvanç elenen isim oldu.
 
 
İŞ TEKLİFİNDE BULUNDU
 
Yarışmaya sonradan katılan ve kısa sürede ortama adapte olan Kıvanç, eleme esnasında gözyaşlarına hakim olamadı. Kıvanç Ermiş yarışmaya bir iş teklifi alarak veda etti. Mehmet Yalçınkaya, Kıvanç'a yeni yazacağı yemek kitabının editörlüğünü yapmayı teklif etti.
Haber Tarihi: 30 Kasım 2019 Cumartesi 12:04Haber Adresi: https://www.objektifhaber.com/mehmet-seften-kivanca-is-teklifi-397425-haber/