Trabzonspor'da Talisca Şoku Yaşanıyor

Daha önce ligimizde de forma giyen Brezilyalı yıldız oyuncu Anderson Talisca, takımı ile birlikte tarihe geçmeyi başardı. Yıldız futbolcu, Çin Ligi'nde yer alan ve formasını giydiği kulübü Guangzhou Evergrande'nin şampiyonluğa ulaşmasında büyük katkı sağladı.

Daha önce ligimizde de forma giyen Brezilyalı yıldız oyuncu Anderson Talisca, takımı ile birlikte tarihe geçmeyi başardı. Yıldız futbolcu, Çin Ligi'nde yer alan ve formasını giydiği kulübü Guangzhou Evergrande'nin şampiyonluğa ulaşmasında büyük katkı sağladı.
 

Yaklaşan Ocak ayı ara transfer döneminde Brezilyalı yıldız oyuncu ile alakalı transfer gelişme ve haberleri ise hız kesmiyor. Bu gelişmeler yanında 1xbet ile ilgili haberlerde gündemde kalmayı başarıyor.
 

Şampiyonluk İpini Göğüslediler
 

2 yıldan beri Çin takımı Guangzhou Evergrande forması giyen Brezilyalı yıldız orta saha oyuncusu, bu yıl takımıyla birlikte şampiyonluk sevinci yaşadı. Çin Ligi'nde, en son haftaya dek başa baş devam eden yarışta, dün Guangzhou Evergrande kendi saha ve seyircisi önünde Shanghai Shenhua takımını konuk etti. Yıldız isminde forma giydiği Guangzhou, rakibini 3-0 gibi net bir skorla geçerek ligde 72 puana ulaştı ve şampiyonluk ipini göğüsledi. Bu sezon çıktığı 30 maçta 23 galibiyete imza atan Guangzhou Evergrande, topladığı 72 puan ile son 3 yıl içerisinde 2. kez şampiyonluk sevinci yaşamayı başardı.
 

Kırılan rekor
 

Anderson Talisca'nın formasını giydiği Guangzhou takımı bu son şampiyonluk ile, Çin Süper Ligin'de bir rekora da imza attı. Kulüp son 9 sezonda inanılması güç bir şekilde 8. kez şampiyonluğa ulaşmayı başararak yeni bir rekora daha ulaştı. Anderson Talisca, takımının son aldığı net skorlu galibiyette, 1 gol asisti yaparak katkı verdi. Yıldız oyuncu bu sezon takımı Guangzhou Evergrande forması altında 18 maçta görev aldı. Oynadığı bu 18 maçta Brezilyalı yıldız futbolcu toplam 11 gol atarak takıma katkı sağlarken, bu 11 golün yanında iki de gol asisti yapmayı başardı. Takımına sağladığı katkı ile Çin'de çok sevilen oyuncu hakkında şampiyonluk sonrası transfer haberleri ise hız kazandı. Birçok değişik alanda 1xbet farkı ise hissediliyor
 

Yaklaşan Ara Transfer Dönemi
 

Birçok takımın heyecanla beklediği Ocak ayı transfer döneminde, Brezilyalı yıldız isminde takım değişikliği yaşayacağı konuşulurken, gelen haberler gündeme bomba gibi düştü. Brezilyalı Anderson Talisca'nın ismi Trabzonspor ile ciddi bir şekilde anılırken ve bu takıma transferi beklenirken, yaşanan son gelişme ise Talisca ile eski kulübü Beşiktaş'ın da ilgilenmesi oldu. Siyah Beyazlı takımında yıldız ismin transferi noktasında ciddi bir şekilde girişimlere başladığı öğrenildi.
 

Bu transfer haberine göre Beşiktaş ile Çin Kulübü arasındaki temasların sürdüğü kaydedilirken Beşiktaş'ın Talisca transferini devre arasında sonlandırmayı amaçladığı ifade edildi.
 

Bu şekilde Anderson Talisca transferinde karşı karşıya gelen iki kulüp açısından bakıldığında, gelen bilgilere göre bu transfer girişiminde Bordo Mavili takımın Beşiktaş'a göre bazı dezavantajları bulunuyor. Futbolcunun daha önce Beşiktaş forması giymesi ve bunun yanında İstanbul'u da tanıması Beşiktaş açısından artılar olarak gösteriliyor.

Haber Tarihi: 02 Aralık 2019 Pazartesi 21:53Haber Adresi: https://www.objektifhaber.com/trabzonsporda-talisca-soku-yasaniyor-397453-haber/