Avantajları İle Kompozit Cephe Kaplama

Dış kompozit kaplama; Alüminyum kompozit cephe kaplama panelleri, basit uygulamalarından dolayı endüstriyel binalarda, alışveriş ve eğlence merkezlerinde, spor tesislerinde, otellerde, yolcu terminallerinde, benzin istasyonlarında, metroda, bankalarda, ofis yapılarında ve tüm prestijli binalarda kullanıma uygundur.

Dış kompozit kaplama; Alüminyum kompozit cephe kaplama panelleri, basit uygulamalarından dolayı endüstriyel binalarda, alışveriş ve eğlence merkezlerinde, spor tesislerinde, otellerde, yolcu terminallerinde, benzin istasyonlarında, metroda, bankalarda, ofis yapılarında ve tüm prestijli binalarda kullanıma uygundur.

 

 Ahşap formlu alüminyum cephe kaplama, standart renklere göre% 10'luk fiyat farkına sahiptir. Kompozit malzemelerden, kompozit panellerden, acac, saray ve alüminyum alüminyum kompozit panellerden oluşan bir cephe kaplama sistemidir.

 

 Klasik cephe kaplamalarına alternatif olarak yapılan alüminyum cephe kaplamaları, montaj, prefabrik, granit kaplama, çeşitli ve daha dayanıklı kompozit kaplamalar gibi kısa ömürlü kaplamalar, yüksek ısı yalıtımı ve ses yalıtımına sahiptir. Cephelerin silikon kaplaması, alüminyum destek çerçeveleri sayesinde binalardaki yükü azaltır. Tamamen camlı silikon camdan yapılmış, m2 başına fiyat, dış cephe kaplaması ve kompozit dış cephe kaplaması uygun maliyetlidir. Kompozit panel binaların ömrünü uzatır.

 

 Kompozit Cephe Kaplama Nasıl Yapılır?

 

 Cephe sistemleri Novon; deneyimli bir üretim ve montaj ekibi ile kompozit cephe kaplaması uygulaması. Alüminyum kompozit panellerle kaplamanın dış kullanımı için, binanın dışına hazırlanmış bir çelik destek yapısı monte edilmiştir. Ondan sonra, taş yünü ve buhar dengeleyici, cephenin ısı ve ses yalıtımını sağlamak için destek cephe yapısı ile kompozit cephe paneli arasına yerleştirilir.

 

 Atölyede üretim tasarımına göre üretilen kompozit cephe kaplama panelleri L şeklinde ankrajlarla vidalanır ve destek yapısının kaplamasının dış yapısına takılır. Daha sonra, kompozit cephe panelleri arasındaki dikişler poliüretan sosis ve seçilen rengin cephe silikonu ile doldurulur. Son olarak, alüminyum kompozit cephe panelleri üzerindeki koruyucu film çıkarılır ve kompozit malzemenin cephe kaplaması montajı tamamlanır.

 

 Kompozit Cephe Kaplama Kullanım Avantajları

 

 Binaların iç ve dış yüzeylerinde alüminyum kompozit panellerin kullanılması onu tercih edilen yapı malzemesi yapmıştır. Renk çeşitliliği ve homojenliği, hava koşullarına dayanıklılığı, kolay şekillendirilebilirlik, ısı ve ses tutması nedeniyle diğer yapı malzemelerini aşıyor. Aynı zamanda, çevre dostu kompozit levhalar, sağlam yapıları nedeniyle diğer yapı malzemelerine kıyasla büyük açıklıklarda kullanılabilir.

 

 Düşük maliyette yüksek verimlilik avantajı, kompozit levhaların vazgeçilmez olmasını sağlar. Metal, parlak (gümüş), doğal taş ve desenli ahşap olarak kompozit cephe kaplama sistemlerinde kullanılır. Renkler % 30 daha parlaktır. Mimari tercihlere bağlı olarak, % 30 ila% 80 arasında bir parlaklığa sahip üretim mümkündür. Duvarın önüne kompozit saç kaplama için taş yünü ve buhar dengesi uygulanarak ısı yalıtımı sağlanır.

Haber Tarihi: 08 Ocak 2020 Çarşamba 21:02Haber Adresi: https://www.objektifhaber.com/avantajlari-ile-kompozit-cephe-kaplama-397712-haber/