Mektebim Okulları Bursluluk Sınavı

Mektebim Okulları, 2011 yılında İstanbul'da hizmet vermeye başlamış başarılı bir eğitim kurumudur. Eğitim kalitesi, uzman kadrosu, eğitim ve öğretim adına sunduğu üstün imkanları sayesinde 14 ilde ve 38 kampüs sayısına ulaşmayı başarmıştır.

Mektebim Okulları, 2011 yılında İstanbul'da hizmet vermeye başlamış başarılı bir eğitim kurumudur. Eğitim kalitesi, uzman kadrosu, eğitim ve öğretim adına sunduğu üstün imkanları sayesinde 14 ilde ve 38 kampüs sayısına ulaşmayı başarmıştır. İlkokul, ortaokul, Anadolu Lisesi, Fen Lisesi, Mesleki ve Teknik Liseleri alanlarında verdiği başarılı hizmet ile birçok çocuğa ulaşmaktadır. Eğitim kurumu her yıl, Mektebim okulları bursluluk sınavı yapılarak yüzlerce öğrenciye burs sağlıyor. Başarı seviyelerine göre burs oranları belirleyen eğitim kurumu, öğrencilerin geleceğine katkı sağlamayı hedefliyor.
 

Mektebim Okulları Bursluluk Sınavı Başvuruları
 

Sınavın başvuruları sınavdan bir gün öncesine kadar devam edebiliyor. Sitemiz www.dogruokul.com üzerinden mektebim okulları bursluluk sınavı linkini açarak; veli adı-soyadı, cep telefonu, e-posta adresi, ilgilenilen kampüs şubesi seçilerek başvuru yapılabilecek.
 

Mektebim Okulları Bursluluk Sınavı Tarihleri
 

Mektebim Okulları Bursluluk Sınavı bu yıl, 15-16 Şubat 2020 tarihlerinde iki gün ve 3 oturum olarak yapılıyor. Bu oturumlar 10:00, 13:00 ve 16:00 tarihleri arasında yapılarak, velilere çocuklarının gireceği saatler ve tarihleri arasında bilgilendirme yapılıyor. Sınavlarda 4-5. Sınıflar için Türkçe, Matematik, Fen Bilimleri, Sosyal Bilimler derslerinden her birinden 15 adet olmak üzere 60, 6-7-8.sınıflar için Türkçe, Matematik, Fen Bilimleri, Sosyal Bilimler derslerinden her birinden 20 olmak üzere 80 adet soru soruluyor. 9-10. Sınıf öğrencileri için ise Türkçe 20, Tarih ve Coğrafya 10, Matematik 20, Fizik, Kimya ve Biyolojiden ise 10'ar adet olmak üzere toplam 90 soruya tabi tutuluyor. Tüm bu sorular için 4 ve 5. Sınıflara 75 dakika, 6-7-8.sınıflar için 100 dakika, 9- 10. Sınıflar için ise 110 dakika sınav süresi verilecek.
 

Mektebim Okulları Bursluluk Sınavı Sonuçları
 

15-16 Şubat 2020 tarihinde yapılacak olan mektebim sınavı sonuçları, en geç sınavdan bir ay içerisinde açıklanması planlanıyor. Sitemiz www.dogruokul.com üzerinden sınav açıklandığında haberdar olabilir, Mektebim okulları web sitesine giriş yaparak sonuçlarınızı öğrenebilirsiniz. Mektebim Okulları Bursluluk Sınavı sonuçlarına göre eğitim kurumları %5 oranı ile %100 oranında burs imkanı sağlayarak başarılı öğrenciler için destek sağlıyor.

Haber Tarihi: 09 Ocak 2020 Perşembe 19:32Haber Adresi: https://www.objektifhaber.com/mektebim-okullari-bursluluk-sinavi-397713-haber/