Çocukların En Sevdiği Kek Tarifleri

Bildiğiniz gibi çocuklar kakao lezzetinden çok hoşlanıyor. Dolayısıyla kek kakaolu olunca çocukların çok daha iştahlı bir şekilde tüketmesi de mümkün olabiliyor

o   Kakaolu Kek

Bildiğiniz gibi çocuklar kakao lezzetinden çok hoşlanıyor. Dolayısıyla kek kakaolu olunca çocukların çok daha iştahlı bir şekilde tüketmesi de mümkün olabiliyor. Üstelik günün herhangi bir saatinde tüketilebiliyor olması da kakaolu keki çocuklar için vazgeçilmez kılıyor. Peki, en kolay şekilde bu keki yapmanızı sağlayan tarife nasıl ulaşabilirsiniz? Şu anda Yemek.com'daki kakolu kek tarifi sizi bekliyor, tıklayın, malzemeleri hazırlayın ve hemen yapmaya başlayın!
 

o   Çikolatalı Kek
 

Çikolata da çocuklar için en az kek kadar vazgeçilmez bir lezzet olduğundan çikolatalı kek de tercih edebileceğiniz kek çeşitleri arasında yer alıyor.  Bunun için herhangi bir kek tarifini rahatlıkla uygulayabilirsiniz. Sonrasında çikolatayı eriterek kekin üzerine dökmeniz muhteşem bir lezzet elde etmeniz için yeterli olacak. Dilerseniz kek piştikten sonra ortadan ikiye bölebilir ve arasına da çikolata ilavesi yapabilirsiniz. Böylelikle çikolata lezzetini ikiye katlamış olursunuz.


o   Portakallı Kek

 

Kış mevsiminde çocuklarınızın portakal lezzetine alışmasını da sağlamak için portakallı kek tarifini rahatlıkla uygulayabilirsiniz.  Portakal kabuklarını rendeleyerek kek tarifinin içerisine eklemeniz muhteşem bir lezzet elde etmeniz için kafi! Dilerseniz portakal yerine limon kabukları da kullanabilir ya da hem portakal hem de limon kabukları ile bambaşka bir kek lezzeti elde edebilirsiniz. Hazırladığınız tarifin içerisine bir çay bardağı portakal suyu da ilave edebilirsiniz.


o   Zebra Kek

 

Diğer kek çeşitlerine nazaran hazırlaması biraz daha emek isteyen  zebra kek kakaolu ve sade kekin karışımından oluşan muhteşem bir lezzet! Çocukların zebra kek çeşitlerini severek tüketmesine nedenlerinden biri de çizgili görüntüsü oluyor. Zebra keki piştikten sonra Hindistan cevizi ile süsleyebilir ya da üzerine az miktarda sos dökerek hafifçe ıslanmasını sağlayabilirsiniz.


o   Fındıklı Kek
 

Fındık parçalarıyla  buluşarak muazzam bir lezzete dönüşen fındıklı kek çeşitleri  çocuklar tarafından sevilerek tüketiliyor. Dilerseniz fındık yerine ceviz kullanabilir ya da fındık ve ceviz i bir arada kek tarifine ilave edebilirsiniz.  Fındık ve ceviz gibi besleyici gıdaları çocuklara yedirmenin en kolay yolu olan bu tariflere hemen göz atmak isterseniz Yemek.com adresine tıklayabilirsiniz.

Haber Tarihi: 10 Ocak 2020 Cuma 19:02Haber Adresi: https://www.objektifhaber.com/cocuklarin-en-sevdigi-kek-tarifleri-397722-haber/