Önal Fizik Tedavi Merkezi Hacamat Uygulaması

Önal Fizik Tedavi Merkezi olarak sizlere sunduğumuz hizmetlerde hasta memnuniyetini her zaman temel ilkemiz olarak belirledik

Önal Fizik Tedavi Merkezi olarak sizlere sunduğumuz hizmetlerde hasta memnuniyetini her zaman temel ilkemiz olarak belirledik. Tüm tedavi yöntemlerinde olduğu gibi hacamat tedavisinde de sizlere memnuniyet ve kaliteli hizmet garantisi veriyoruz. Hacamat deriden küçük çaplı ensizyonlardan  vakum yöntemiyle kan alınmasıdır. Hacamat yöntemi  Eski Mısırlılara dayanan kadim bir tedavi şeklidir. Pek çok hastalığa iyi geldiği bilinmektedir. Sizlere uyguladığımız hacamat tedavisi sonucu bir çok ağrı ve sızınızdan kurtulabilirsiniz. Genellikle hacamat uygulamasını derinizin ağrıyan bölgelerinize yakın olan kısmına neşter yardımıyla küçük çizikler atarak hacamat bardakları ile kirli kanı çekerek uyguluyoruz.  Vücudunuzda ağrı olan bölgelerde uyguladığımız hacamat uygulaması sonrasında ağrıların azalır ve tamamen yok olur.
 

Hacamat kelimesi emmek, normale döndürmek anlamlarını taşır, uygun zamanlarda ve uzman kişiler tarafından düzenli olarak yaptırılan hacamat tedavileri sayesinde vücut zararlı etkilerden kurtularak normal formuna döner. Vücudun kendi atamadığı ağır metaller, zararlı toksinler ve kullanılan her türlü ilacın vücutta bıraktığı kötü etkiler hacamat yöntemiyle vücuttan atılır.
 

Hacamat uygulaması sonrasında herhangi bir istirahat gerektirecek durum yaşanmaz. Hacamat ağrısız ve acısız bir tedavi yöntemidir. Böylece günlük işleriniz aksamadan ve işlerinize ara vermeden hacamat tedavisi yaptırabilirsiniz. Daha fazla ayrıntılı bilgi almak için  https://onalfiziktedavi.com  adresinden yararlanabilirsiniz.
 

 Hacamat Tedavisini Nasıl Yaptırabilirsiniz?
 

Birçok hastalığınıza iyi gelecek hacamat uygulamasını yaptırmak için alanlarında uzman ve deneyimli fizyoterapistlerimizden yararlanabilirsiniz. Hacamatı Ankara çevresinde gönül rahatlığıyla ve uzman kadromuzdan yararlanarak yaptırmak için hemen 0 (850) 305 66 25 numaralı telefonu arayarak randevu ve hacamat hakkında bilgi alabilirsiniz. Hacamat uygulamasını kadın hastalar için uzman fizyoterapistimiz Esra Önal gerçekleştirirken, erkek hastalar için uzman fizyoterapistimiz Ramazan Önal gerçekleştirmektedir.  Hacamat uygulamasını lütfen deneyimsiz ve eğitimsiz kişilere yaptırmayınız. Detaylı bilgi almak, soru sormak, istek ve görüş bildirmek için info@onalfiziktedavi.com  mail adresini kullanabilirsiniz. İstek ve görüşleriniz kaliteli bir hizmet verebilmek adına, bizim için değerli.



 

Hacamat Hangi Hastalıklara İyi Gelir?
 

Bunlar ve bunlarla birlikte birçok hastalığın tedavisinde hacamat yöntemini deneyerek ağrısız bir şekilde hayatınıza devam edebilirsiniz. Bizler siz e uyguladığımız tüm tedavi yöntemlerinde olduğu gibi hacamat uygulaması sonrasında da sizlere ağrısız bir günlük yaşam vaat ediyoruz. Hacamat uygulamasını kalp pili takılı hastalar, kan tutan kişiler, panik atan geçirenler, regl döneminde olan kadınlar, organ nakli olanlar, düşük tansiyon rahatsızlığı bulunanlar, kataraktı olanlar, hamile kadınlar,diyaliz hastaları, hemofili hastaları, kemoterapi görenler dışında herkes yaptırabilir. Hacamatın bilinen hiçbir zararı yoktur. Sadece hacamat tedavisinin uzman kişilerce yapılması gerekmektedir. Hacamat İstanbul, Ankara, İzmir gibi birçok büyük şehirde uygulanmaktadır. Hacamat tedavisi yaptırmak için lütfen uzman ve deneyimli kişilerden yararlanınız. Aksi takdirde istenmeyen ve beklenmeyen sonuçlarla karşılaşabilirsiniz.  
 

Sabit Telefon  0 (850) 305 66 25

Cep Telefonu  0 (533) 502 23 09

Whatsapp       0 (533) 502 23 09

Haber Tarihi: 12 Ocak 2020 Pazar 21:24Haber Adresi: https://www.objektifhaber.com/onal-fizik-tedavi-merkezi-hacamat-uygulamasi-397739-haber/