Erol Özmandırıcı o iddialara yanıt verdi!

Geçtiğimiz haftalarda oyuncu Naz Elmas ile dünyaevine giren Erol Özmandıracı, eski sevgilisi Merve Başbuğ’un kendisine nafaka davası açtığı yönündeki iddialara yanıt verdi.
15 Aralık 2019 tarihinde Naz Elmas ile evlenen ve Maldivler’e balayına giden Erol Özmandıracı’ya, eski sevgilisi ve 2 yaşındaki kızının annesi dava açmıştı.
 
Merve Başbuğ, “Erol 2 yaşındaki kızımızı geçen yıl sadece iki kere gördü” diyerek İstanbul Aile Mahkemesi’ne başvurarak nafaka arttırma davası açmıştı.
Özmandıracı’ya 20 bin liralık tedbir nafakası davası açan Başbuğ, mahkemeden baba ile kızı arasında kişisel ilişki tesisi talebinde de bulunmuştu.
 
İddialara yönelik sessizliğini bozan Özmandıracı avukatı Sibel Engin aracılığıyla yaptığı açıklamada şu ifadelere yer verdi:
 
“Medyada, Merve Başbuğ tarafından açılan nafaka davası sebebiyle çıkan haberler gerçek dışı iddialara dayanmaktadır ve yapmış bulunduğum evliliğe tepki olarak gündeme getirilmiştir. Hayatımdaki en değerli varlıklarım olan eşim ve çocuklarımın yaşantılarının en iyi şekilde sağlanması, her zaman ilk önceliğimdir. Devam eden hukuki süreçler nedeniyle daha fazla detay vermemin mümkün olmadığını bilgilerinize sunarım. Saygılarımla.”
Haber Tarihi: 13 Ocak 2020 Pazartesi 09:58Haber Adresi: https://www.objektifhaber.com/erol-ozmandirici-o-iddialara-yanit-verdi-397742-haber/