Veinze Socks Türkiye’ye Bomba Gibi Giriş Yaptı

Türkiye’de adını duyuran çoraba özgün büyük bir firma bulunmamasını fırsat bilerek Türkiye pazarına giren Veinze Socks firması kısa süre içerisinde ulaştığı satış rakamlarıyla büyük bir rekorun altına da imzasını attı.

Türkiye’de adını duyuran çoraba özgün büyük bir firma bulunmamasını fırsat bilerek Türkiye pazarına giren Veinze Socks firması kısa süre içerisinde ulaştığı satış rakamlarıyla büyük bir rekorun altına da imzasını attı.
 

Daha önce Belçika, Hollanda, İngiltere, Almanya ve İtalya gibi Avrupa’nın sayılı ülkelerine açılan ve büyük başarılar elde eden Veinze Socks, çorap üzerine eğilen ve bu konuda dünyanın en iyi çoraplarını üretmeye kendini adamış bir dünya markası olarak ön plana çıkıyor. Son olarak Türkiye pazarına da giriş yapan Veinze Socks çorapları geçtiğimiz Aralık ayında inanılmaz bir ciro yaptı.
 

Türkiye’de ürün satışına ilk olarak veinze.com adlı internet sitesi üzerinden başlayan ve yavaş yavaş mağazalara da ürünlerini gönderen Veinze Socks, benzersiz tasarımlarıyla herkesin dikkatini çekti. Fiyatının ucuz olmasına karşın çok yüksek kalitede üretilen bu çoraplar şimdiden birçok kişi tarafından benimsendi. Bu çorabı deneyenler yakınlarına da bu çorabı aldırmak için yarışmaya başladı. Durum böyle olunca Veinze Socks’un Aralık ayı cirosu da adeta patlama yaptı.
 

Birçok Markanın Cirosunu Geride Bıraktı
 

Türkiye’de uzun yıllardan bu yana giyim sektörü üzerine faaliyet gösteren birçok markayı da geride bırakan Veinze Socks’un 2019 yılının Aralık ayında 18 milyon liralık ciro yaptığı açıklandı. Sektörün devi konumunda olan Penti’nin aylık ortalama cirosunun 100 milyon lira olduğu düşünüldüğünde piyasaya henüz yeni giren Veinze Socks’un başarısının büyüklüğü de ortaya çıkıyor. Birkaç ay içerisinde sektör devleriyle ilerde büyük bir rekabete gireceği anlaşılan ve birçok orta işletmeli markaların da cirosunu geride bırakan Veinze Socks, 2020 yılının son çeyreğinde cirosunu aylık bazda 40 milyon lira civarına çıkarmayı hedefliyor.

 


 

Veinze Socks Geniş Yelpazede Ürün Seçeneği Sunuyor
 

Bir dünya markası olan ve Türkiye’de de önümüzdeki aylarda en büyük çorap markası olmaya aday Veinze Socks çoraplarında çok çeşitli ürün yelpazesi bulunuyor. Kadın, erkek ve bebek çoraplarının birçok tasarımına sahip olan tüm ürünler piyasadaki en kaliteli pamuklardan üretiliyor. Erkeklere özel üretilen bambu çoraplar ise en kaliteli organik bambu ipliğinden üretiliyor.

Haber Tarihi: 15 Ocak 2020 Çarşamba 17:37Haber Adresi: https://www.objektifhaber.com/veinze-socks-turkiyeye-bomba-gibi-giris-yapti-397763-haber/