Maraş Hacamat

Bu başlık altında hacamat ile ilgili tüm merak edilenleri bulabileceksiniz. Diğer yazılarımıza yine bu başlık altında ulaşabilirsiniz. Maraş hacamat , özellikle K.Maraş ilinde ve genellikle hacamat yaptırmak isteyenlere yardımcı olmak için açılmış merkezdir. İstek ve önerilerinizi yorumlarınızı bizlere iletebilirsiniz.

Bu başlık altında hacamat ile ilgili tüm merak edilenleri bulabileceksiniz. Diğer yazılarımıza yine bu başlık altında ulaşabilirsiniz. Maraş hacamat , özellikle K.Maraş ilinde ve genellikle hacamat yaptırmak isteyenlere yardımcı olmak için açılmış merkezdir. İstek ve önerilerinizi yorumlarınızı bizlere iletebilirsiniz.
 

Maraş Hacamat Merkezi Hangi Hizmeti Sunar?
 

https://cdn-images-1.medium.com/max/800/1*ZjSRQLCZHshHfzUVlx9V4Q.jpeg
                                                      

                                        Maraş Hacamat Merkezi,Dr.Cuma SABUN

Maraş hacamatmerkezi, Dr. Cuma Sabun öncülüğünde en kaliteli hacamat hizmetlerini sunar. Kahramanmaraş'ta resmi izinler alınarak, doktor tarafından gerekli ön muayene ve tetkiklerden sonra hacamat yapılan en iyi ve en eski merkezdir. 35 yıllık tecrübe siz değerli ziyaretçilerini beklemektedir. Hacamat hizmetlerinin yanı sıra, doktor gerekli gördüğünde sülük tedavisi uygulaması da yapabilmektedir. Yine hacamat yanında doktor gerekli gördüğünde, biofrekans muayenesi ve tedavisi de yapılabilmektedir. Bu tedavi; alerji, sigara bıraktırma vb. rahatsızlıklara çözüm sunmaktadır. 
 

Maraş hacamat merkezine nasıl ulaşabilirim?
 

https://cdn-images-1.medium.com/max/800/1*4Wd0cG3vUO15vxl5oqfgnw.jpeg
 

Maraş hacamat merkezi,Dr. Cuma Sabun Muayenehanesi adı ile Abdulhamithan Camii civarında hizmet vermektedir. Merkeze ait ulaşılabilecek irtibat telefonu: 0530 467 71 47 
 

Ayrıca Maraş hacamat merkezine ait resmi web sitesi üzerinden de irtibat kurabilirsiniz. Web site adresi : https://www.islamihacamat.com/
 

Maraş hacamat merkezi yöneticileri kimlerdir ?
 

https://cdn-images-1.medium.com/max/800/1*_vZ5-8EZRRnj-YQA5u7YCA.jpeg
 

                              Maraş Hacamat Merkezi Kurucusu Mustafa ERKAN

 

Maraş hacamatmerkezi 35 yıllık tecrübesini, resmi izinlerini alarak Dr. Cuma Sabun Muayenehanesi olarak devam ettirmektedir. İşletme sahibi olan Mustafa ERKAN , yıllanmış tecrübelerini Maraş ve çevre illerden gelen ziyaretçilerine Dr. Cuma SABUN ve ekibi tarafından en kaliteli hizmet garantisi ile sunmaktadır. 
 

Maraş hacamat merkezi yöneticisi Mustafa ERKAN , hem K.Maraş halkı hem de çevre iller tarafından tanınmış bir kişidir. Mustafa ERKAN, Maraş’ta Hacamat dendiğinde ilk akla gelen isimdir. 530 467 71 47 numaralı telefondan hacamat hakkında detaylı bilgi alabilirsiniz. K.Maraş’ta hacamat hizmetlerini ilk başlatan kişi Ömer ERKAN’dır. Yıllarca K.Maraş ve çevre illerden gelen vatandaşlara hacamat ve sülük uygulamaları hizmetini veren Ömer ERKAN, tüm bu işleri yaparken yanında çalıştırdığı oğlu Mustafa ERKAN’a da hacamat işinin püf noktalarını öğretmiştir.
 

Hacamathakkında günler konusunda detaylı bilgi almak için, https://www.islamihacamat.com/hacamat-takvimi-nedir.html  adresini de Ziyaret edebilirsiniz. 
 

https://cdn-images-1.medium.com/max/800/1*rsWo6_YF6yMEXbMXNoVDfg.png

Haber Tarihi: 19 Ocak 2020 Pazar 22:00Haber Adresi: https://www.objektifhaber.com/maras-hacamat-397794-haber/