Kurumsal Web Tasarım Ajansı Acarnet

Günümüzde internet; iş, eğlence, ve bilgi edinme amaçlı olarak yayın olarak kullanılıyor. Özellikle ticaretin yaygınlaşması ile birlikte, kurumsal firmalar da reklamlarını ve kampanya çalışmalarını, internet ortamında taşıdılar.

Günümüzde internet; iş, eğlence, ve bilgi edinme amaçlı olarak yayın olarak kullanılıyor. Özellikle ticaretin yaygınlaşması ile birlikte, kurumsal firmalar da reklamlarını ve kampanya çalışmalarını, internet ortamında taşıdılar. Kurumsal web tasarım, kurumsal firmaların işlerini internet ortamına taşımaları ile birlikte daha da önem kazandı.
 

Kurumsal Web Tasarım Çalışmalarımız
 

Web tasarım çalışmalarını gerçekleştirdiğimiz diğer internet sitelerinden farklı olarak, kurumsal web tasarım çalışmalarında imaj ağırlıklı olarak başlangıç yapıyoruz. Kurumsal bir firmanın imajı, bizce diğer unsurlarda daha büyük öneme sahiptir. Bu yüzden önce logo tasarımıyla işe başlıyoruz. Eğer firmanın daha önceden yaptırdığı logo tasarımı varsa, daha iyiyi gerçekleştirmek adına, tavsiyelerde bulunuyoruz.
 

Tüm site tasarımlarımızı kodlama ile gerçekleştiriyoruz. Sitenin iskeleti ve ara yüzü de dahil olmak üzere, tüm web site tasarım çalışmalarımızı, kodlama yaparak yürütüyoruz. Dünyada en çok kullanılan kodlama programları ile çalışmayı tercih ediyoruz.
 

Web tasarım ajansı olarak, kurumsal internet sitesinin iskeletini oluşturduktan sonra, ara yüz tasarımına geçiyoruz. Ara yüz tasarımını ise kullanıcıların kolaylıkla internet sitesinde gezebilecekleri şekilde tasarlıyoruz. Aynı zamanda kurumsal firmanın imajını en iyi yansıtacak biçimde düzenliyoruz.
 

İçerik Çalışmalarımız
 

Kurumsal web tasarımı unsurlarından olan içerikler, internet sitelerinin ziyaret edilmesini sağlayan bir yapıdadır. Mesela kullanıcı internet sitesine girdiğinde, etkileyici ve ilgi çekici resim ve video görmek ister. Tabi ki bu multimedya öğelerinin, site içerisinde yerli yerinde olması gerekir. Çalışmalarımızı hep bu prensip dahilinde yürütüyoruz.
 

İçeriklerin bir parçası olan makaleler ve kısa tanıtım yazılarını, SEO uyumlu ve kullanıcıların rahat okuyabileceği düzeyde hazırlıyoruz. Gerek makale olsun, gerekse tanıtım yazıları olsun bilgi verici ve doyurucu olmasına özen gösteriyoruz. İster kurumsal yapıda olsun, isterse bireysel kullanım amacı olsun, internet sitelerinde yer alan makalelerin bizce, kullanıcı faydalı olması önemlidir. Yani kullanıcı siteyi ziyaret ettiğinde okuduğu makalelerden bilgi almış olarak siteden ayrılmalıdır.
 

Teknik SEO Çalışmaları
 

Tabi ki işin bir de teknik yönü var. HTML kodlamalarından tutunda, CSS kodlarının düzenlenmesine, backlink kaynaklarının kontrolüne kadar birçok teknik konuyu düzenliyoruz ve kurumsal siteleri, arama motorları kriterlerine uyumlu hale getiriyoruz.
 

5000’den fazla müşteri portföyüne sahip Acarnet firmasından destek almak için https://www.acarnet.comsitesini ziyaret etmeniz yeterlidir.

 

 

 

 

Web tasarım ajansı

Kurumsal web tasarım

Haber Tarihi: 25 Ocak 2020 Cumartesi 12:56Haber Adresi: https://www.objektifhaber.com/kurumsal-web-tasarim-ajansi-acarnet-397842-haber/