Twitter Reklamları Nasıl Yapılır?

Sosyal medyada pazarlama reklam yapma ve markayı ön plana çıkarmak günümüz koşulları için son derece olumlu bir durumdur.

Sosyal medyada pazarlama reklam yapma ve markayı ön plana çıkarmak günümüz koşulları için son derece olumlu bir durumdur. Sosyal medya denildiği zaman Instagram genel olarak ön plana çıksa da Twitter'da aktif kullanıcı sayısı çok fazla olan bir sosyal medya uygulamasıdır.
 

 Genel olarak yeni kitlelere ulaşmak ise e-ticaret firmaları markasını büyütmek isteyen kişiler Twitter üzerinden reklam modellerini tercih edebiliyor. Eğer sizler de gerçekten kitlenizin Twitter da olduğunu düşünüyorsanız ve bu alanda başarılı olabileceğinizi düşünüyorsanız Twitter reklam modellerinden yararlanabilirsiniz.
 

Twitter Reklam verenler için birkaç reklam modeli sunmaktadır. Bu modellerin tamamı ya da bazıları sizin ihtiyaçlarınızı karşılayabilir kısaca bu reklam türlerine göz atalım.
 

Tweet etkileşimleri: Twitter'da gönderilerin ön plana çıkması kesinlikle oldukça iyi bir reklam türüdür. Takipçilerinizi etkileşime girmenizi sağlar aynı zamanda hedef kitlenizi daha doğru şekilde bulmanızı sağlayacaktır. Atmış olduğunuz tivitler ve gönderiler kesinlikle hedef kitlenize doğru bir şekilde ulaşırsa kısa vadede reklam başarımız üst seviyede olacaktır.
 

Web sitesi tıklamaları veya dönüşümleri: Atmış olduğunuz tivitler ile internet sitenize trafik çekmek istiyorsanız kesinlikle web sitesi tıklamaları veya dönüşüm ne reklam türünü kullanabilirsiniz.
 

Sponsorlu Tweetlerle Görünürlük Kazanın

Twitter reklamlarında sponsorlu tweet kesinlikle önemli reklam türleri arasında yer alıyor. Aranan bir kelimeyi sponsorlu bir şekilde görebiliyoruz.
 

 Ürün ya da hizmetler ile alakalı mesajların en fazla Twitter kullanıcısına iletilmesi için oldukça geçerli bir yöntemdir. Ayrıca sektörünüzde ön plana çıkmak için kesinlikle bu yöntemi kullanabilirsiniz. Sponsorlu tweet kullanabilmek için Twitter reklamları bölümünden Twitter kullanıcı adı ve şifrenizi yazarak giriş yapın eğer ilk defa bu bölüme giriyorsanız ülkenizi ve yerel zaman dilinizi ayarlamanız gerekiyor. Daha sonrasında yeni kampanya butonuna tıklayın sonrasında yeni sponsorlu tweet kampanyası seçeneğini işaretleyin ve kampanyanıza alakalı süre gibi kurum sorularına cevap verin. Bu işlemleri yaptıktan sonra seçenekleri doldurmaya devam edin kullanıcılar aramalarında tweetlerine göre belirlenecek anahtar kelimeleri göre bileceklerdir.

Haber Tarihi: 26 Ocak 2020 Pazar 15:05Haber Adresi: https://www.objektifhaber.com/twitter-reklamlari-nasil-yapilir-397851-haber/