Arzu Kaprol 2020 Kaftan Modelleri

Geçmişten bu yana gelenekler içerisinde olan kaftan, kına gecelerinin vazgeçilmez elbisesidir.

Geçmişten bu yana gelenekler içerisinde olan kaftan, kına gecelerinin vazgeçilmez elbisesidir. Kimi kadınlar belirli bir süre boyunca kullanırken kimi kadınlar kına gecesi boyunca kaftan tercih ederler. Son derece şık ve rahat olan kaftan modelleri, farklı renklerden oluşur. Bu da seçim aşamasını kolaylaştıran bir etmendir.
 

Kaftan nedir sorusunun cevabı ise basittir. Kaftan, ayak ucuna kadar uzanan, içerisinde astarın bulunmadığı, işlemeli bir elbise çeşididir. Kaftan içerisine astar yerine farklı bir elbise giyilir. Böylelikle rahat hareket etme olanağı elde edilir. Ayrıca elbise değiştirme ihtiyacında konfor elde etmek kolaylaşır. Kollarında şeritler halinde işlemeli desenlerin bulunduğu kaftan, göz kamaştırıcı tasarımlara sahiptir.
 

Popüler Kaftan Modelleri
 

Günümüz kaftan anlayışına bakıldığında özellikle parlak ve altın renkli modellerin revaçta olduğu görülür. Kına gecesi boyunca şık olmak isteyen kadınlar, özellikle kaftan seçiminde dikkatli hareket ederler. Renk, desen, parlaklık ve beden ölçüleri bu noktada önem teşkil eder. Tam anlamıyla kişinin zevklerine uygun bir kaftan modeli bulmak kolaydır.
 

Tasarlanan abiye kaftan modelleri, bir yandan ağır görünüm elde etmek isteyen diğer yandan geleneklere göre hareket etmeyi düşünen kişiler için idealdir. Abiye görünümünde olacak şekilde hazırlanan bu ürünler, böylelikle gece boyunca şık ve göz kamaştırıcı olmayı destekler. Nitekim kına gecesi için gerekli olan şıklık, abiye kaftan ile kolayca sağlanır.
 

Kaftan Fiyatları
 

Genellikle bindallı modelleri olarak da nitelendirilebilen kına gecesi elbiseleri içerisinde renk uyumuna dikkat edilmesi önemlidir. Koyu mavi ve kırmızı renklerinin kaftanlar içerisinde sıklıkla kullanıldığına rastlanılır. Özellikle bordo tonları da yine sıkça kullanılan seçenekler dahilinde yer alır. Kırmızı rengine yedirilen altın rengindeki işlemeler, Osmanlı tarzını yansıtır. Gelenekler içerisinde bu tarz modellerin sıkça kullanıldığına rastlamak mümkündür.
 

Özenle hazırlanan K by Kaprol koleksiyonu, şık bir kaftan arayanlar için ideal seçenekler sunar. Kızıl rengindeki işlemeler, altın tonları ve kırmızı rengi koleksiyon içerisindeki seçenekler arasındadır. Seçim yaparken zevklere göre hareket edilir. Bunun için sevilen renk tonlarını göz önünde bulundurmak ve buna uygun hareket etmek yeterlidir.

Haber Tarihi: 28 Ocak 2020 Salı 11:53Haber Adresi: https://www.objektifhaber.com/arzu-kaprol-2020-kaftan-modelleri-397874-haber/