Hasta Karyolası Kiralama

Fonksiyonel hasta karyolalarının icadı tıbbi ekipmanla ilgilidir ve vücut pozisyonunda acilen düzenli olarak değişime ihtiyaç duyan hastalar için postoperatif bakımda kullanılabilir.

Fonksiyonel hasta karyolalarının icadı tıbbi ekipmanla ilgilidir ve vücut pozisyonunda acilen düzenli olarak değişime ihtiyaç duyan hastalar için postoperatif bakımda kullanılabilir. Bu cihazların ayırt edici özelliği, hastanın duruşunun ayarlanması ve konfigürasyonun eklenmesi sayesinde mobil bölümlerle donatılmış olmasıdır.
 

Hasta karyolasıbağımsız hareket edemeyen hastaların bakımının yanı sıra evde her türlü hasta bakımı için kullanılır. Yoğun bakım servislerinde yaygın olarak seçilen standartlarda hasta karyolası seçmek önemlidir. Yatak seçerken anti bakteriyel olanları tercih etmeniz önerilir.
 

Hasta karyolası kiralamaiçin ek tercihler;
 

Bu ekipman, her bölümün hastanın rahatlığı için özel olarak ayarlanabilmesi açısından uygundur. Farklı karyola modellerinde farklı özellikler olacaktır.
 

Kiralık Hasta Karyolası Türleri
 

Bölümlerine Göre;
 

Hasta karyolası kiralama için iki bölümlü yatak seçerseniz, ayak ve baş bölümleri hareket ettirilebilir olacaktır. 
 

Üç bölümlü karyolalarda, ayak, kalça ve baş bölümleri hareket eder.  Dört bölümlü modelde de her bir eklem bölgesi farklı farklı düzenlenir.
 

Fonksiyonel yatağın tasarım özelliği, ürünün ayak veya baş kenarlarına gerekli pozisyonu kolayca vermeyi, alçaltmayı veya kaldırmayı mümkün kılar. Bu, bacaklarda veya yanda bulunan tutamakların yardımıyla yapılabilir. Modern modellerde karyolalar tekerlekli ayaklara sahiptir. Bu hastanın bir odadan diğerine rahat taşınması içindir.
 

Fonksiyonlarına Göre;
 

Hasta karyolası kiralamamanuel veya elektrikli sürücü kullanılarak ayarlanabilir olan ürünler arasından yapılır. Mekanik ayarlama kapaklı prensibe göre çalışır; ilk önce bir bölüm yükselir ve hasta için daha uygun bir konuma taşındığında o bölüm kapatılır ya da yatakta bulunan kol çevrilir ve uygun pozisyon alınca durulur.
 

Elektrikli olanlar ise uzaktan kumandaya benzer bir aygıtla çalışır. Elektriğe bağlı olarak kumanda edilebilen yatakta rahat pozisyonu seçmek için uygun tuşa basmak yeterlidir. 
 

Bu tür ürünlerin en büyük avantajı, hastanın yatağında rahat ettiği pozisyonu yardım almadan a bağımsız olarak ayarlayabilmesidir.
 

Modern fonksiyonel yataklar ek aksesuarlar ile donatılmıştır, yan rayları (korkuluk) vardır, böylece hasta düşmez, çıkarılabilir ayak ve yan sırt monte edilir. Ayrıca anti-dekübit sistemler vardır. Hastanız için en iyisini uygun fiyata kiralamak isterseniz https://hastayataklari.com/sitesini ziyaret ediniz.

Haber Tarihi: 05 Şubat 2020 Çarşamba 14:44Haber Adresi: https://www.objektifhaber.com/hasta-karyolasi-kiralama-397963-haber/