Skinceuticals

1994 yılında Dr. Sheldon R. Pinnell tarafından kurulan ve bilimi cilt bakımıyla birleştiren Skinceuticals markası, antioksidan maddelerin cilt üzerindeki olumlu etkilerine yoğunlaşmış ve bu düşünce bazında üretimde bulunmuştur.

1994 yılında Dr. Sheldon R. Pinnell tarafından kurulan ve bilimi cilt bakımıyla birleştiren Skinceuticals markası, antioksidan maddelerin cilt üzerindeki olumlu etkilerine yoğunlaşmış ve bu düşünce bazında üretimde bulunmuştur.
 

Dermokozmetik ürünleriyle geniş ve oldukça başarılı bir ürün yelpazesine sahip Skinceuticals markası dermokozmetik anlamda başarılı ve her cilt tipinin ihtiyaçlarına yanıt vermek amacıyla kurulmuştur. Markanın ürün yelpazesinde yine her cilt tipine uygun ürünler bulunmakta ve dermokozmetik ürünler içerisinde en sevilenlere sahip olmaktadır.
 

Dermokozmetiğin Skinceutıcals Hali
 

SkinCeuticals markasının tarihi Dr. Sheldon Pinnell’in hayati araştırması sayesinde başlamış ve markanın 1994’te bulunmasından çok daha önce atılımlarına başlamıştır. Bu süre zarfı boyunca, dermatolojinin yüzünü değiştiren buluşlarla tanınan ve adeta öncü olmaya devam eden SkinCeuticals kaliteli ve kısa sürede etki gösteren ürünleriyle tanınmaktadır.
 

SkinCeuticals markası ilk olarak cilt sağlığını önemsemektedir. Sahip olduğu değerli bilgi ve kaynaklarını dünyayla paylaşmayı görev edinerek üretimde bulunan marka, dermatoloji araştırmalarını daha ileriye taşıyacak birçok önemli çalışmayı desteklemekte ve inovasyon çalışlarına önem vermektedir.  SkinCeuticals, cilt sağlığı bilincini arttırmak için çalışmalar geliştirmekte ve cilt bakım güvenliğine olan bağlılığını çevresel duyarlılık ile birleştirmektedir.
 

Skinceuticals ve Sağlıklı Ürünler
 

Skiceuticals markasındaki en önemli ayrıntılardan biri markanın C vitamininin sıvı ortamdaki stabilitesi konusunda kanıtladığı ve sürdürdüğü başarısıdır. Skinceuticals C vitamininin antioksidan özelliklerinden ve dermatoloji alanındaki başarılarından etkin şekilde yararlanmış bir dermokozmetik markasıdır.
 

Skinceuticals C vitamini ve E vitamini kombinasyonlarıyla berabere özellikle de Phloretin kombinasyonlarıyla tanınır. Phloretin kombinasyonunu etkin ve stabil şekilde kullanılabilmesine olanak tanıyan bir patente sahip marka dünya genelinde başarılarını kanıtlamıştır. Markanın çok sayıda Skinceuticals Patenti mevcuttur ve tüm bunların yanında yayınlanmış birçok bilimsel makalesi ve dermatoloji alanında dünyada akademik olarak kabul görmüş önemli klinik çalışmaları bulunur.
 

Dermokozmetik.com ile Sağlıklı Ciltlere
 

Amerika Birleşik Devletleri’nde üretilen Skinceuticals ürünleri daha sonra kozmetik ve dermokozmetik alanında dünya devi olan L’Oreal firması tarafından satın alınmış ve ülkemizdeki etkinlikleri de yine bu firma altında yürütülmüştür.
 

Skinceuticals markasını temsil eden L’Oreal en bilinen dermokozmetik markalarının da sahibidir. Skinceuticals cilt bakım ürünlerinde, günlük bakım rutinlerini dikkate almak üzerine faaliyet göstermektedir. Dermokozmetik alanında başarılarıyla bilinen marka söz konusu bu rutinler ve ürünlerin cilde uyumlarının geliştirilmesine ve dermatolojik uygulamaların neden olduğu ciltle ilgili bazı yan etkilerin sınırlandırılmasına yardımcı olmayı amaçlayarak ürün portföyünü genişletmekte ve etkinliklerini her geçen gün geliştirmektedir.
 

Skinceuticals etkinlik, tolerans ve kozmetik anlamında dermatologların ihtiyaçlarıyla mükemmel uyum içerisinde olan bu formüllerin elde edilmesinde uzmanlarla çok yakın bir çalışma ilişkisi kurmaktadır. L’Oreal bünyesi altında ve Skinceuticals adıyla başarılı geliştirmeler ve çalıştırmalar yürütmektedir. Markanın dermokozmetik açıdan başarılı olması ise mevcut ürünlerin cildinizi iyileştirmesi, derinlemesine bakım sağlaması ve cildinizle ilgili sorunların ortadan kaldırması anlamına gelir. Dermokozmetik alanında başarılı bu marka söz konusu cilt ihtiyaçlarının belirlenmesinden çözüm sunmaya kadar, bir cilt bakım ürününün tasarımındaki her adım için ayrıntılı olarak çalışarak sizler için kalite ve güven odaklı ürünler geliştirir.
 

Türkiye’deki faaliyetlerini L’Oreal aracılığı ile yürüten markanın ürünlerine dermokozmetik.com adresimiz üzerinden ulaşabilir cilt tipinize uygun ürününüzü belirleyerek sağlıklı ve ışıldayan bir cilde kısa sürede kavuşabilirsiniz.

Haber Tarihi: 10 Şubat 2020 Pazartesi 18:18Haber Adresi: https://www.objektifhaber.com/skinceuticals-397997-haber/