Vücutta İncelme Sağlayan Accent Prime

Birçok patentli teknolojiye sahip olan Accent Prime, ultrason ve radyo frekans enerjilerini kombine şekilde uygulamaktadır.

Birçok patentli teknolojiye sahip olan Accent Prime, ultrason ve radyo frekans enerjilerini kombine şekilde uygulamaktadır. 20 dakika gibi bir sürede uygulanabilen bu teknoloji, yağ dokusunda azalma sağlamakta ve aynı zamanda vücutta sıkılaşma sağlamaktadır. Homojen ısı dağılımı sağlayan Accent Prime, son derece güvenli olan bir teknoloji olup, ağrısız ve yan etkisiz uygulama özelliğine sahiptir. Yağ dokusunda fazlalık olanlar, diyet ve sporla çözüm bulamayıp inatçı fazlalıklardan kurtulamıyorsa en ideal çözüm olan Accent prime mucizesini yaşayabilirler.
 


Ultrasonik ses dalgaları, hedef yağ dokularını optimum ölçüde ısıtmaktadır. Bu ısı enerjisi hedeflenen dokularda homojen olarak dağılım sağlar ve programlı hücre ölümü dediğimiz apoptozis inatçı yağ hücrelerinde gerçekleşir. Hemen akabinde Raydo Frekans enerjisi hedef dokuya iletilir ve bu dokularda kolajen ve elastin üretiminin tetiklenmesi sağlanır. Bu sayede aynı anda inatçı yağ dokuları azalırken, vücut elastikiyet kazanır ve cilt kalitesi artar. Aynı zamanda selülit tedavisi için de etkili sonuçlar gerçekleşir.
 

Cerrahi yöntemlere başvurmak istemeyenler için, hem düşük maliyetli olan Accent Prime, hem de kısa sürede uygulanarak günlük yaşama hemen dönmeyi sağlamaktadır. Uygulama sonrasında özel bakıma ihtiyaç duyulmaz, her mevsim ve her cilt tipine uygulanabilir olması da tercih edilmesinde etkili olmaktadır. Klinik olarak test edilmiş ve kanıtlanmış olan bu uygulama karın, kalça, mide, kol ve bacak içi, omuz, bacak ve yüz bölgesi dahil vücudun birçok bölgesine güvenle uygulanabilmektedir. Yan etkisiz ve hızlı teknoloji ile sizde inatçı yağlardan kurtulabilir, yenilenmiş bir cilde sahip olabilirsiniz.
 


Accent Prime uygulama süresi 20 dakikadır, uygulama öncesinde ya da sonrasında yapılması gereken özel bir bakıma ihtiyaç duyulmamaktadır. Ağrı ve acı hissetmeden konforlu bir seans ile inatçı yağlardan kurtulabilir, daha şekilli bir vücuda sahip olabilir ve selülitlerinizden kurtulabilirsiniz. Genellikle 4-6 seans ile beklenen sonuç elde edilmektedir, ancak bu seans süresi yağ dokusuna ve derinliğine göre değişiklik gösterebilir, uygulama için hekimiz gerekli muayene sonrasında size seans süresi ile ilgili net bilgiyi paylaşıyor olacaktır. Uygulama yapıldıktan sonra yaklaşık 3 aya kadar kademeli olarak vücutta incelme sıkılaşma gözlenir ve bu durum giderek artış gösterir.

Haber Tarihi: 17 Şubat 2020 Pazartesi 17:28Haber Adresi: https://www.objektifhaber.com/vucutta-incelme-saglayan-accent-prime-398050-haber/