Gökçe Güreşçi, Paris Moda Haftası’na Katılacak

Önümüzdeki hafta düzenlenecek olan ‘Paris Moda Haftası’nda dünyanın önemli isimleri podyumlara çıkacak.

Önümüzdeki hafta düzenlenecek olan ‘Paris Moda Haftası’nda dünyanın önemli isimleri podyumlara çıkacak. Türkiye’den de sınırlı sayıda ismin katılacağı moda haftasında Türkiye’nin genç yıldızı Gökçe Güreşçi de buraya misafir olarak katılarak dünyanın en büyük markalarıyla birebir görüşme şansı yakalayacak.
 

 Dünya moda trendlerine damga vuracak olan ‘Paris Moda Haftası’nda yeni sezon kıyafetler ve tasarımların tanıtımı yapılacak.
 

Konuya ilişkin açıklama yapan Gökçe Güreşçi, Fransa’nın başkenti Paris’te düzenlenecek olan moda haftası ile yeni sezon trendlerin belirleneceğini söyledi.
 

Moda haftalarının her yıl farklı tarihlerde düzenlendiğini anımsatan Gökçe Güreşçi, oldukça coşkulu ve moda severler için heyecan verici dönemler olduğunu belirterek “Bizler de bu yeni trendleri herkesten önce görmenin tatlı heyecanını yaşıyoruz“ dedi.
 

En yeni moda trendlerinin bu dönemlerde podyumlara yansıtıldığına dikkat çeken Gökçe Güreşçi “Bir süre sonra da bunların dünyanın birçok ülkesinde kullanıldığını görmek mümkün olacaktır. Farklı ülkelerde moda haftaları düzenleniyor ama en belirleyici olanlarından biri Paris Moda Haftası“ ifadelerini kullandı.
 

Paris’te defilelere konuk olarak katılacak olan Gökçe Güreşçi, birçok modacıyla da fikir alış verişinde bulunacağını belirtiyor.

 


 

En Favori Çalışmam ‘Oyunculuk’
 

Modanın yanı sıra birçok farklı alanda faaliyetler yürüten Gökçe Güreşçi, en önemli çalışmalarından birinin de aldığı oyunculuk eğitimleri olduğunu kaydediyor. Bu konuda önemli isimlerden eğitimler aldığına dikkat çeken Gökçe Güreşçi “Şuanda modanın yanı sıra yoğunluğumu oyunculuk kariyerime veriyorum. Bu alanda çalışmalar yürütüyorum.” İfadelerini kullandı.
 

Gökçe Güreşçi Kimdir?
 

1995 yılında Ordu’da doğan Gökçe Güreşçi burada ilk ve orta öğrenimini tamamladıktan sonra liseyi de Namık Altaş Fen Lisesi’nde tamamlamıştır. Daha sonra Koç Üniversitesi’ni kazanan Gökçe Güreşçi, lisans eğitimini de burada tamamladı.
 

Henüz öğrencilik yıllarında başladığı sosyal aktivitelerinin yanı sıra modaya ve oyunculuğa olan tutkusu Gökçe Güreşçi’yi bu alana yönlendirir. Kendi markası olan Tugcegokceguresciofficial kuran Gökçe Güreşçi, aynı zamanda oyunculuk eğitimleri alarak bu alanda önemli kazanımlar elde etmiştir.
 

Bloggerlık da yapan Gökçe Güreşçi, her yıl belirli dönemlerde düzenlenen moda haftalarını takip ediyor.
 

Dünyanın birçok ülkesini gezerek moda ile ilgili trendleri takip eden ve onları Türkiye’de uygulayan Gökçe Güreşçi’nin sosyal medya da binlerce takipçisi bulunuyor.

 

Haber Tarihi: 24 Şubat 2020 Pazartesi 17:28Haber Adresi: https://www.objektifhaber.com/gokce-guresci-paris-moda-haftasina-katilacak-398107-haber/