Survivor'da aşk bombası! Sosyal medya bunu konuşuyor...

Survivor 2020 heyecanı hız kesmeden devam ediyor. Türkiye'nin en çok izlenen yarışmalarından biri olan Survivor'da bu yıl Ünlüler ve Gönüllüler yarışıyor. Survivor'ın yayınlanan son bölümünde ise dikkat çeken bir detay vardı. O da Tayfun ve Nisa'nın yakınlaşması...
Survivor'da yarışan Tayfun'un, adadaki takım arkadaşı Nisa ile yakınlaştığı iddia edildi. İkilinin samimi hallerini gören sosyal medya kullanıcıları, "Adada aşk başlıyor" yorumlarında bulundu.

Gönüllüler takımında yarışan Tayfun ile Nisa'nın yakınlaşmaları izleyicilerin dikkatinden kaçmadı. Babası Emrah'la yaşadığı sorunları anlatarak yarışmaya damga vuran Tayfun'un, oyun kazanan Nisa'nın yanına koşarak sürekli sarılması akıllara yeni bir aşkın başladığı yorumlarına neden oldu.

AÇIKLAMALARIYLA DAMGA VURMUŞTU 
29 yaşındaki Tayfun Erdoğan babası Emrah ile ilk karşılaşmasını ve zorluk içinde geçen çocukluğu hakkında konuşan Tayfun, babasını ilk gördüğü anı anlatmıştı.
"Çok zor bir çocukluk geçirdim. O kadar zor zamanlardı ki 7 yaşındaki yaşıtlarım oyun oynarken birinci sınıda giderken ben hastanelerde DNA testleri için iğne oluyordum" diyen Tayfun, herkesi üzmüştü.

Geçmişte yaşadığı zor dönemleri anlatan Tayfun, "Dedemle baba gibi büyüdüm. 4-5 yaşıma kadar baba olarak dedemi bildim. Dedeme bir baba şefkatiyle sarılırdım. Dedem oğlu yerine beni koydu. Dayım trafik kazasında ölmüştü. Annem kasaptan kemik alır ve utandığı için köpeğine aldığını söylerdi. O aldığı kemikleri kaynatıp bana kemik suyu çorba içirirdi. Annem benim için her şeyi yaptı" açıklamalarında bulunmuştu.
 
Haber Tarihi: 04 Mart 2020 Çarşamba 08:44Haber Adresi: https://www.objektifhaber.com/survivorda-ask-bombasi-sosyal-medya-bunu-konusuyor-398169-haber/