Her Yaşa Uygun Spor: Aletli Pilates

Pilates, her yaş grubu insanın en kolay uygulayabileceği bir spor türüdür. Son zamanlarda spor konusunda sunulan teşvikler genç ve yaşlı ayrımı olmaksızın herkesin egzersize yönelmesine olanak sağladı.

Pilates, her yaş grubu insanın en kolay uygulayabileceği bir spor türüdür. Son zamanlarda spor konusunda sunulan teşvikler genç ve yaşlı ayrımı olmaksızın herkesin egzersize yönelmesine olanak sağladı. Pilates kolay bir spor olmasına karşın aynı zamanda oldukça zor ve güç hale gelebilmektedir. Antrenmanlar doğru kişilerce yönetilmemesi durumunda faydadan çok zarar meydana gelebilmektedir. Kadıköy Pilates bizlere bu spor türünün ne gibi faydalar getireceğini belirtti.
 

Pilates sağlıklı bir vücuda sahip olmak isteyen her bireyin kolaylıkla yapılabileceği bir spor türüdür. Genellikle zayıflamak isteyen, zayıfladıktan sonra sıkılaşmak isteyen kişilerin pilatesten destek alabilecekleri belirtilmekte. Bununla beraber düzenli uygulandığında vücuda esneklik katan pilates, belirli bir süreden sonra alışkanlık haline gelebilmektedir. Belirli bir süreden sonra kişiler aletli pilates uygulamalarına geçebilmektedir. Aletli Pilates Kadıköy vücudun daha kapsamlı bir şekilde çalışmasını sağlayan özel bir pilates türüdür. Reformer pilates ile ilgili detaylar;
 

Aletli Pilates Nasıl Yapılır?
 

Aletli Pilates Kadıköy içerisinde birçok spor merkezinde bulunuyor. Normal pilatesin bir üst evresi olan aletli pilateste omurga ve gövdenin üst merkezi korunarak geliştirilmektedir. Bu bölgede bulunan kasların geliştirilmesi ile beraber vücut hem esnek hem de daha korunaklı bir iskelet yapısının ortaya çıkmaktadır. En yoğun antrenmanlarda dahi omurgalarda ağrı ve sızı oluşumunun önüne geçen aletli pilates, kalıcı bir kas oluşumu da meydana getirmektedir. Haftada en az 3 kere yapılması gerekilen aletli pilates, belirli bir süreden sonra alışkanlık haline gelecektir. Kadıköy Pilates merkezleri, bu spor dalından fayda görebilmeniniz için ellerinden geleni yapmaktadır.
 

Aletli Pilates Kadıköy konusunda bizlerde işletme önerisi isteyebilirsiniz. Dart Training House, pilates konusunda ülkemizin en başarılı işletmelerinden birisi olarak gösteriliyor. Tamamen bu alanda yetişen başarılı antrenörler, üyelerin tamamını özel bir şekilde yetiştiriyor. Tüm işlem ve uygulamaları kişiye özel olarak hazırlanıyor. Tüm üyeler ile birebir özel olarak ilgilenen Dart Training House, sektörün adeta yeniden şekillenmesine önderlik etmiştir. Ön görüşme yaparak ihtiyacınıza yönelik uygulamalar hakkında bilgi alabilir, yapılan çalışmaların nasıl yürütüldüğü konusunda fikir sahibi olabilirsiniz. Ayrıca https://dartraininghouse.com/bagdat-caddesi-reformer-pilates/ adresinden de tüm detayları öğrenebilirsiniz.

Haber Tarihi: 19 Mart 2020 Perşembe 20:36Haber Adresi: https://www.objektifhaber.com/her-yasa-uygun-spor-aletli-pilates-398286-haber/