İki ünlü iş adamı karantinaya alındı

Galatasaray’ın yöneticilerinden Abdurrahim Albayrak ve iş adamı Numan Ceyhan, corona virüs sebebiyle karantina altına alındı.
Coronavirüs tedavisi gören Abdurrahim Albayrak ardından eşi Şükran Albayrak’ın da virüse yakalandığı tespit edildi. Çift, özel bir hastanede karantina altına alındı.
 
Tedavi görüyordu 
 
Galatasaray’ın yöneticilerinden Abdurrahim Albayrak, geçen hafta koronavirüs şüphesiyle Yeşilköy’de bir hastaneye kaldırılmıştı. İlk testi negatif, sonraki pozitif çıkan Albayrak’ın ardından eşi Şükran Hanım da corona virüse yakalandı. Karantinaya alınan çiftin tedavisi sürüyor.
 
 
Hastaneye yattılar 
 
İşadamı Numan Ceyhan ve eşi Arzu Ceyhan’a corono virüs teşhisi kondu. Tedavi altına alınan Numan Ceyhan ve eşinin gittikleri spor salonundan virüs kaptığından şüpheleniliyor. Numan Ceyhan, “Yakın çevremize duyurduk ama lütfen başkalarına bulaştırmadan son 15 günde temas ettiğimiz herkes test yaptırsın, önlem alsın” dedi. (Hürriyet)
Haber Tarihi: 23 Mart 2020 Pazartesi 09:34Haber Adresi: https://www.objektifhaber.com/iki-unlu-is-adami-karantinaya-alindi-398314-haber/